Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farokverés?
Figyelt kérdés
A nap folyamán vagy 20 szor is felállok, es allandoan az orgazmusra gondolok, ha akad 5-10 percem azonnal kenyeztetem magam, vonaton, buszon, wckbem barhol imadok elvezni. Van mèg valaki ugyanigy ezzel?? Uhh most is allok mint a zaszlo :) ?!2017. ápr. 21. 17:16
12/17 A kérdező kommentje:
Ket utolso kommentelo, nah akkor nem vagyok egyedul. Irjatok ha gondoljatok privatban :)
2017. ápr. 26. 17:29
13/17 anonim válasza:
Én is van, hogy napi hatszor. Kérdező vagy más is írhat. :)
14/17 anonim válasza:
En is naponta sokszor verem, ez ilyen:D Nekem is lehet írni:D
15/17 A kérdező kommentje:
Ha valakinek esetleg nem irtam az irhat. Bocsi ha kihagytam valakit. Most is allok eppen. Es amikor olvasod bizonyara akkor is :D :D :D áááhhh
2017. ápr. 28. 16:34
17/17 anonim válasza:
Biszexualitás alkategóriába soroltad a kérdésed, ez azt jelenti, hogy nem zavarna, ha fiú verné ki neked? Nekem is kellemes egy hosszú nap után elélvezni, de nem engedném, hogy ugyanolyan nemű személy érintsen meg. Amikor vonaton próbáltam magam kielégíteni, mert úgy gondoltam, egyedül vagyok, a kupéba benyitott a kalauz. A következő megállón le kellett szállnom. Abban a szent pillanatban megfogadtam, hogy soha az életben nem fogok nyilvános helyen élvezkedni. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!