Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kölcsönös farokverés a haverom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsönös farokverés a haverommal mennyire elfogadott?

Figyelt kérdés

Nem érzem azt h szégyenkeznem kéne emiatt, jó mindkettőnknek, jót hülyülünk közben és kész. Neki is, nekem is farok lóg a lábunk között, miért ne lehetne közösen csinálni? Azt vettem észre h sok mindenki felháborodik ezen. Miért?

Természetesen a lányok vannak a középpontban, fiúval kapcsolat v ilyesmi eszembe se jutna, nem érdekel az a része, de egy kis ökörködéssel szerintem nincs gond.

2015. máj. 26. 08:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csináljátok, ha nektek az a jó. Én nem látok benne semmi kivetnivalót.
2015. máj. 26. 08:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Háááát nézd. Ha egyszer egy haverommal kölcsönös farokverést intéznék 1. nem érdekelne ki mit gondol 2. ezt egy emberrel beszélném meg és az ő :))))

Totálisan lényegtelen ki mit gondol, az a lényeg ti mit gondoltok. Most őszintén kit érdekel, hogy szerinte ez elfogadható e? Ő van ott? nem. Ti meg bemondjátok a hiradóban, hogy mások tudjanak véleményt mondani? nem.

Ennyi :)

2015. máj. 26. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

így kezdődik...aztán a szátokba veszitek egymásét...végül máshova...de ha nektek igazából nem gond csináljátok, de ne nagyon reklámozzátok...ha meg nem mentek túl ezen attól még simán megkaphatjátok a "biszex" jelzőt...

nekem pl soha nem jutott eszembe fiúval közösen verni, de lehet én vagyok túl maradi...

22F

2015. máj. 26. 08:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Most egymaset veritek vagy egymas elott a sajatotok mert a kolcsonos az az elso lenne
2015. máj. 26. 08:57
 5/11 Béla1977 ***** válasza:
59%
Már ti melegek vagytok,szerintem legközelebb szátokba veszitek majd
2015. máj. 26. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Minden "nagy-gyerek" túlesik ezen, vagy egyéb más hasonló élményeken.

Egykor volt a kötelező katonai szolgálat, ahol megtanulta minden fiatal fiú (férfi), hogy mit jelent egy közösségben az egymásrautaltság állapota és mit jelent a magány. A túlnyomó többség mégis egészséges gondolkodású, normális férfi lett, pedig sok bolondozás, viccelődés, szórakozás megtörtént. A szex dolgokat is beleértve.

2015. máj. 26. 11:48
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
BÚZA vetők vagytok. Meg idėtlen hülye gyerekek. Nem talãltok csajokat? Ez is arra vall hogy szellemileg nincs rendbe valami nálatok.
2015. máj. 26. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha homokosok vagytok, csináljátok!
2015. máj. 27. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:
nem gáz. egy ilyet egyszer én is kipróbálnék ha lenne kivel
2015. jún. 3. 13:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Én utoljára akkor vertem közösen a farkam egy haverommal amikor még nem fejlődtünk ki szexuálisan agyban. Magyarul ilyen 13-14 évesek voltunk és tudtuk mi az a szex meg hogy miért áll fel de akkor valahogy még az ember olyan más, még nem nagyon tudja mi izgatja igazán, nem alakultak ki a szexuális szokásai esetleg fétisei, hasonlók. Aztán ahogy idősödik az ember ez eléggé tabuvá válik és szerintem ha egy felnőtt férfi megkérdezi a másikat (igen ez akár lehet 18 éves is nem kell nagyon öreget elképzelni) hogy nem akarják e közösen kiverni, hát azt fogja gondolni hogy az illető akar tőle valamit. Amit te is írtál, hogy ez ilyen ökörködésnek jó fiatalon de szerintem később már nem fér bele.
2015. jún. 15. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!