Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kölcsönös farokverés a haverommal mennyire elfogadott?
Nem érzem azt h szégyenkeznem kéne emiatt, jó mindkettőnknek, jót hülyülünk közben és kész. Neki is, nekem is farok lóg a lábunk között, miért ne lehetne közösen csinálni? Azt vettem észre h sok mindenki felháborodik ezen. Miért?
Természetesen a lányok vannak a középpontban, fiúval kapcsolat v ilyesmi eszembe se jutna, nem érdekel az a része, de egy kis ökörködéssel szerintem nincs gond.
Háááát nézd. Ha egyszer egy haverommal kölcsönös farokverést intéznék 1. nem érdekelne ki mit gondol 2. ezt egy emberrel beszélném meg és az ő :))))
Totálisan lényegtelen ki mit gondol, az a lényeg ti mit gondoltok. Most őszintén kit érdekel, hogy szerinte ez elfogadható e? Ő van ott? nem. Ti meg bemondjátok a hiradóban, hogy mások tudjanak véleményt mondani? nem.
Ennyi :)
így kezdődik...aztán a szátokba veszitek egymásét...végül máshova...de ha nektek igazából nem gond csináljátok, de ne nagyon reklámozzátok...ha meg nem mentek túl ezen attól még simán megkaphatjátok a "biszex" jelzőt...
nekem pl soha nem jutott eszembe fiúval közösen verni, de lehet én vagyok túl maradi...
22F
Minden "nagy-gyerek" túlesik ezen, vagy egyéb más hasonló élményeken.
Egykor volt a kötelező katonai szolgálat, ahol megtanulta minden fiatal fiú (férfi), hogy mit jelent egy közösségben az egymásrautaltság állapota és mit jelent a magány. A túlnyomó többség mégis egészséges gondolkodású, normális férfi lett, pedig sok bolondozás, viccelődés, szórakozás megtörtént. A szex dolgokat is beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!