Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglestem egy nagyon jó haveromat zuhanyzás közben és azóta arra vágom hogy kielégítsem. Mit tegyek?
Szerintem beszelj vele es ha esetleg beleegyezne akkor csinaljatok :D
Elarulod hogy hany evesetek vagytok?
"Alapban pedig hetero vagyok" :D Ez jó volt.
Vagy nem ismered magad, vagy valaki nagyon átbaszott.
"arra vágom hogy kielégítsem"
Ahha.
Normál esetben engednie kéne, mert nagyon jó haverod és van esély arra, hogy ha kielégíted akkor többet nem kell. Megértelek teljesen, hasonlóan vagyok én is, csak én nem lestem meg, csak kíváncsi vagyok milyen lenne ha...
Amit tennék a helyedben, hogy keresnék valakit aki megért és nem néz le. Valakit, aki segít előrevinni a dolgot
Elmondtad a vágyad a barátodnak, aki ezután elég távolságtartó lett.
Döntsd el, barátság, vagy szex? Az utóbbi az előbbit tönkreteheti, úgy, hogy a végén se barátság, se szex nem lesz.A barátod nem enged a vágyadnak, és a barátságot is megszakítja veled.
Ez sajnos a "bejön a barátom/nőm, de én neki nem" csavarosabb esete, valahogy kezelni kell.
Viszont ez úgy hangzik, hogy valamennyire biszex vagy, próbálkozz más srácokkal, hátha találsz valakit.
Én akkor jöttem rá, hogy "hoppá", mikor lementem egy melegdiszkóba ahol rá mertem nézni a fiúkra... akkor esett le véglegesen, hogy nekem bizony sokkal inkább a fiúk jönnek be mint a lányok. Ha nálad más is az arány, nem árt megismerned magad. Budapesten tudom ajánlani a módszert (nem, nem erőszakolnak meg, csak mert melegek vannak ott).
(és feltételezem, hogy viszonylag fiatal vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!