Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elégít ki a fantáziálás?
Még sosem voltam férfival, de nagyon érdekel az aktív és a passzív szerep is. Több férfival ismerkedtem, megosztottuk a vágyainkat, fantáziánkat, de még sosem jutottam el valódi találkozóig. Ha kielégítem magam (néha simán, néha análisan), akkor napokig, akár 1-2 hétig is leállok róla, aztán egyszer csak megint rá vagyok kattanva napokig.
Másnak is voltak hasonló tapasztalatai?
Sokan vannak/vagyunk így ezzel. Az alap bi hajlam megvan benned, csak még nem jöttél rá igazán. Ne a társadalmi normák alapján dönts erről, hanem ami neked jó.
Ha szeretnéd, próbáld ki egy másik pasival, ha van lehetőség esetleg egy párral. A dolog a 4 fal között marad, ha tetszik, akkor csináld, ha nem, akkor legalább tudod! 31/Bi/F
Kedves Kérdező!
Ismerős a kérdésedben leírt jelenség.
Ezzel én is így vagyok. Fantázia, ami nem szűnik, és hajt és hajt, ..... amíg a tárgyát meg nem teszem, akkor kis szünet, majd ismét jön a fantázia.
De több féle fantázia vágy van. Némelyik a magvalósítás után többé már nem jön elő. Némelyik megvalósítás után csillapszik, de el sosem tűnik. Némelyikről meg kiderül, hogy NEKEM VALÓ.
Ezért javaslom a VALÓSÁGBAN is kipróbálni a MAGADNAK és MÁSOKNAK nem ártó, nem bántó fantáziákat, vágyakat, hogy megtudd róla: VALÓDI-E?
Jó megélést kívánva :)
Üdv, Lajos54Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!