Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem biszexualitás?
Sok kérdést olvastam itt és 90%-uk abból állt, hogy kapcsolatot, csak az ellenkező nemmel tudtak elképzelni viszont a testiséget kipróbálnák vagy kipróbálták és tetszett is az ellenkező nemmel.
Ezeket tartották biszexnek... Én viszont rettenet gáznak érzem magam, hogy buszon, utcán ugyanúgy megnézem a csinos lányokat mint a fiúkat és ha belegondolok egy párkapcsolatot is fennt tudnék tartani egy lánnyal úgy mint sráccal. A testiség viszont érdekes dolog, mert én szűz vagyok, szóval semmilyen téren nincs tapasztalatom és emiatt nem vagyok biszex, ugye?
Nincs azzal semmi baj, ha biszexuális vagy. Egyébként ilyenkor abba gondolj bele, hogy szexuálisan vonzónak tartod-e a fiúkat és a lányokat is. Tudnál-e velük szeretkezni, orál szexelni, vagy bármi hasonlót. Ha mindkettő esetében egyértelmű igen a válasz, akkor az vagy, de ez nem gond. Nem kell magad rosszul érezned emiatt, nem vagy rosszabb senkinél ettől. :)
Egyébként nem tudom a korodat, de lehet, hogy csak a tapasztalatlanságból adódó kíváncsiságod eredményezi ezt. :) (Én is megnézem a mai napig a szebb nőket, de semmi "olyat" nem tudnék elképzelni velük, ebből pedig tudom, hogy nem vagyok biszexuális.) Aggodalomra semmi ok, előbb-utóbb kiderül úgyis, addig ne rágódj rajta fölöslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!