Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti a 14-18 év közötti kezdő passzív srácokat? Vélemények?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 21:55
2/19 anonim válasza:
A szexuálisan kiehezett kozepkorú meleg /bi ferfiak zöme ,de ha egy kicsit tobbre vagysz testisegnel mar nehezebb dolgod lenne ugyanis ki akarna komolyabb dolgokat egy gyerekkel ? Talan a korosztalyod ,de ebben a korban rohattul megbizhatatlanok ,de mivel bi lehetsz gondolom kizarasos alapon csak allatias erzelem mentes dolgok erdekelnek.
4/19 kovpet válasza:
Szerintem mindenki szereti az ilyen cukiságokat.
5/19 anonim válasza:
Hát pont kiestem belőle :D 19 vagyok
6/19 anonim válasza:
ha lányosak akkor az nekem bejön, de inkább csak szexet akarnék, komoly kapcsolatot nemtudnék elképzelni
23f
7/19 anonim válasza:
én akarnék.csak nem tudom hány éves kortól legális...
8/19 kovpet válasza:
# 7: google: beleegyezési korhatár
14 felett már biztosan legális, akármennyi idős is vagy.
9/19 anonim válasza:
Imádom őket, nagyon aranyosak !
10/19 anonim válasza:
Ha egyszer kipróbálnám fiúval, akkor csak fiatallal tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!