Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
26 éves biszex srác vagyok, de kapcsolatban vagyok jelenleg egy szintén sráccal csak ő nem biszex nem vonzódik a lányokhoz én meg igen. Szeretnék egy lány társat is akivel tudnék ismerkedni barátkozni és rendszeresen talizni, közös programokat szervezni. Persze a barátom erről nem tudhatna, én meg nem szeretek elköteleződni. Hogyan oldhatnám meg szerintetek? Ti vagytok hasonló helyzetben?2017. márc. 29. 10:55
1/4 anonim válasza:
Úgy ,h hirtelen szerzel egy gerincet és nem hülyíted csak mert olyan ku*va kényelmes neked így.
2/4 A kérdező kommentje:
Figyelj már! Én ismerkedni akarok ha nem zavar, nem hiszem hogy világot megrengető dolgot teszek mert szeretnék ismerkedni mással is. Ez a baj itt hogy ebben az országban csak a negatív merev hozzáállás működik, érdekes módon ez nyugaton másképp működik Ausztriában ahol az unokatestvérem él ott sokan vannak így. Vegyél magadnak te is egy k**va nagy gerincet jó nagyot, hogy fel tudj állni vele... Istenem.. -.-"
2017. márc. 29. 16:57
3/4 anonim válasza:
Nem azt mondom ,h nem működhet 1 nyitott kapcsolatb,de nem gondolod ,h az a frankó,ha pl ezt mondjuk a parod tudomasara adod? Szerintem te csak nem szeretnéd elrontani azt a kényelmet amiben vagy ,de közben mar reg csajoznal.Amúgy ez jellemzo a bisexekre akarki akarmit mond nem igen tudnak elhatarolodni idovel ugyis vagynifognak valamelyik nemre altalaban az ellenkezore akivel epp vannak vagy csaladot akarnak idovel.Nalam a bi seg kizaro ok ismerkedesnel pont ezert.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez van, máshogy nem megy aki biszex. Lehet "SZ"-el is írni! De egyébként örülök hogy ilyen jól informált vagy és okos is... ;)
2017. márc. 29. 20:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!