Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon izgat a dolog h lesz . Pjak egy másik srácot (de csak ennyi). Mégis, amikor arra kerülne a sor, beparázok. Hogyan tudnám rávenni magam?
Már eljutottam odáig h megtörténhetett volna a dolog, de az utolsó pillanatban kihátráltam. Cinkes volt de szerencsére a másik fél megértette...
Közben meg folyton erről fantáziálok. Hogy lehetne sort keríteni rá, hogy ne gondoljam meg magam az utolsó percben?
Most itt uni-k és passzívak írnak csak???
Egy a lényeg, hogy tudd mit akarsz, aztán addig ersz is el magad. Ha nem megy egy sörözéssel. "minden kezdet nehéz."
Jó a kívétel erősíti a szabályt.
olyan határozottabb hímmel kell ezt "próbálni" aki nem tököl, hanem elkapja a hajadat és lenyomja. akkor nincs olyan h meggondolod magad meg mégse stb stb.
és hát vannak ilyenek nem kevesen... heteróból is!
Kell hozzá egy rendes pasi,aki megérti ha neked nem oké,de nem hagy ott,hanem valahogy mégis rávesz,hogy akard,és meg is teszed.
Nálam is hasonló volt.
ezúttal sikerült :)
szerencsére ezúttal egy sokkal dominánsabb sráccal hozott össze a sors, és megbeszéltük már a legelején, hogy ha ellenkezek/elmegy a kedvem, akkor ő átveszi az irányítást (persze bizonyos határok között)
így amikor eljött az ideje megint tétováztam, de ő elég határozottan rávezetett a lényegre.
az elején nagyon fura volt az egész, úgy éreztem mit keresek én itt mi a francot csinálok. meg persze jött a felismerés hogy ez bizony nagy és baromi nehéz 2 percnél tovább a számban tartani, meg aztán ha mélyebbre megy, jön az öklendezés. asszem mindent megtapasztaltam amit eddig csak lányoktól hallottam. aztán megbékéltem a "sorsommal", és hamarosan ellazultam, és egész belejöttem (az elmondása szerint is!). a végén már nagyon izgalmas volt az egész, főleg hogy le is kellett nyelnem a végén.
alig várom a következő találkozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!