Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kiverni egy pohárba és utána meginni, de miután elélveztem nincs merszem mit tehetnék ellene?
Gyertyában ritkán csinálom, jobban szeretem ülve, mert így is elég jól be bírom kapni és szopni a farkam. :) A gyertyát azoknak ajánlom, akik nem elég hajlékonyak ahhoz, hogy bekapják maguknak. De amúgy gyakorlással simán megtanulható. :)
Te nem próbáltad még?
Élvezz a csajod szájába és kérd meg hogy csurgassa a szádba.
Mi így csináljuk.
csinálj prosztatamasszázst egy dildóval. ha nem érsz a farkadhoz akkor nem élvezel el csak előbb utúbb kifolyik az összes sperma szép lassan. ezt gyűjtsd össze. ilyenkor szerencsére felizgulva maradsz, és úgy könnyebb meginni
v a hűtős fagyasztós megoldás se rossz.. én próbáltam azt is.. de úgy sokkal undibb..
azért a legtutibb ha egy csaj kényszerít erre! kikötöz és addig nem enged el amíg nem iszod meg.. v egyéb módon büntet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!