Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Szerintetek meleg? 24 F
A tegnapi nap legjobb barátom meghívott egy faluba (debreceni vagyok). Együtt mentünk. Mikor buszon voltunk az unoka testvére (28 F)akkor érkezett külföldről és a következő busszal Ő is lejött. este iszogattunk, sokat beszélgettünk. Mikor már mindenki megkapta és elfogyott a pia is. Lefekvéshez készültünk Mivel én is és legjobb barátom unokatestvére vendég volt, ezért ágy hiányában együtt kellett aludnunk. az elején ellenkezett, hogy ő nem alszik senkivel se fiúval se lánnyal, megy vissza Debrecenbe a panzióba. Sikerült róla lebeszélni így maradt. Többiek még kicsit beszélgettek, én nagyon fáradt voltam, így hamar elaludtam, elnyomott az álom. Egyszer csak hajnalban felébredek és azt veszem észre hogy fogja a farkam és ölel. Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak. Mikor felkeltem elvette a kezét és a másik oldalra fordult. Aztán megint később ismét felébredtem, elkezdett szorosan ölelni a hátamnál volt. Egy darabig így is aludtunk, élveztem a helyzetet. Mikor már kényelmetlen volt fordultam egyet, és reggelig összeért a kezünk.
Másnap reggel (ma) az egyik lány elmondta, hogy mindezeket látta. De mindenki betudta a fáradtságnak, és hogy azt hitte hogy a párnát ölel.
Kedves Kérdező!
A napnál is világosabb, hogy ez a fiú érdeklődik irántad. Ha az elején tiltakozott attól, hogy bárkivel aludjon az azért lehet mert félt az intimitástól, tudta hogy túl közel kerülhettek, és ez nem feltétlenül lehet jó.
Viszont megtörtént, és megnyugodott. Biztos segített az alkohol, de az hogy átölelt és még meg is markolta ott... hát minden bizonnyal bejössz neki. Ha neked is bejön akkor mindenképp beszélj vele, vagy csak simán ajánld fel hogy aludjon nálad vagy valami, és akkor te kezdeményezz.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Én is voltam már így, és én is megfogtam a mellettem levő farkát.
Jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!