Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a véleményetek az édes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az édes hármasról?

Figyelt kérdés
Csináltátok már? Férfi vagy női előnyben? Milyen idősen? Párkapcsolatban egy harmadik személy bevétele milyen következményeket von maga után?

2017. febr. 26. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Párkapcsolatban azaz hosszútávú kapcsolatban soha nem lennék erre képes. De egy ilyen egyéjszakásom volt már 2 fiuval kb 18 évesen. A két lány egy fiú felállás már nem kellene😅

25N

2017. febr. 26. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Jobb kapcsolatban alap.
2017. febr. 26. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Az édes hármas négyesben mégjobb.
2017. febr. 27. 02:07
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Ha a kapcsolatban mindkét félt egyformán izgatja és mindketten kívánják akkor szerintem rendben van. A lényeg hogy tudja helyén kezelni a pár a harmadik személy jelenlétét.
2017. febr. 27. 07:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

En egy ilyen harmas kapcsolatban elek mar ot eve es jol mukodik, csupan az idobeosztast kell jol eltalalni es olyan szemelyekre van szukseg akiket ez nem zavar.

31/N

2017. febr. 27. 10:10
 6/8 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Igazi kapcsolatom még csak passzív fiúval volt. - ott fel sem merült harmadik fél.

De a két biszex lány és általam alkotta hármas tetszik.

Bár ma is csak egy lányt várok. Tehát nem jobb csak más.

Jó ha két lány össze van hangolva, de nem rekeszt ki véletlenül sem. :) Szóval nem csajos 69 party nézővel, mondjuk ez egy amatőr hiba lehet csak. Biszex első tapasztalat lánynak, a hezitálások ne továbbja lehet. Na azt érdemes kihagyni, át kell vinni heteroba gyorsan.

2017. febr. 27. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem édes hármasban, 2f+1n felállásban. Nagyon élveztük mindhárman, hogy mindeki mindenkivel csinálta.
2017. febr. 28. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csináltam, és párkapcsolatban szerintem nincs is helye, baromi romboló tud lenni (nem személyes, de tapasztalat). Ha valaha bevállalnám, az tuti valami egyéjszakás kaland keretein belül zajlana, de hogy őszinte legyek, el tudom képzelni nélküle is az életem.
2017. febr. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!