Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megmondani, hogy biszex vagyok-e?
Igen, tudom, közvetlen előttem van egy biszex kérdés, és egy rakatot feltettek előttem, de nem tudtam megállapítani, az lennék-e.
18 vagyok, eddig kétszer voltam szerelmes - mindkét szerelmem fiú volt. Egy barátom volt, ő is fiú volt. Lefeküdni ugyan nem feküdtem le senkivel, szóval talán csak a kíváncsiság hajt, de mind nőkkel, mind férfiakkal szívesen csinálnám. Fel tudok izgulni egy férfira, és egy nőre is, de nő iránt szerelmet még nem éreztem. Az erotikus képzelgéseimben habár általában férfiak vannak, de ritkán nők is - és azok is ugyanannyira izgatnak. Az utcán mindkét nemet megnézem...
Hetero lennék, és csak szimplán kíváncsi? Vagy bi? Szerintetek mégis mi lehet ez?
Értem, köszönöm szépen mindenkinek :)
Vint Alex, nem tudom, miért lennék közelebb a meleghez - mint leírtam, szerelmet eddig csak férfi iránt éreztem. Nők iránt még nem. Ráadásul a fejemben megálmodott jövőben mindig férfival vagyok, nővel soha. Akkor hogy lennék közelebb a meleghez?
Oh. Leesett. Nem írtam oda, hogy lány vagyok.
Így már világos.
Ez esetben, lány vagyok. :D
Transzi lány vagy, tehát péniszed van (volt eredetileg), vagy "gyárilag" hölgyet tisztelhetünk benned?
Az életkorod úgy nagyjából nem titok? Bocs, nem muszáj életkort megadni, csak ha gondolod.
Ez a "gyárilag" dolog tetszett. :)
Gyárilag lánynak csináltak, bár fiúnak szántak, de hiba csúszott a rendszerbe. :D
18 vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!