Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ugy erzem egy egyetimsta...

Ugy erzem egy egyetimsta tarsam kihasznal, hogyan tudnam finoman megmondani neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lany az egyetemen most vagyunk elso evesek, es hat nincs sok baratom, es joba lettunk meg am tenyleg rendes meg jofej, csak csomo orara nem jar be , es most vannak a zhk es minden jegyzetet tolem ker el. konk 4 targy teljes jegyzetet atkuldtem meg zhra valo felkeszulo anyagokat es mindig sajnalkozva ir h jaj bocsi tudom h tul sok mar amt kerek, meg nem akarlak kihasznalni stb. oke nemaz enis van h 1-2 oran nem voltam es elkerem az adott ora jegyzetet de tobbnyire bejarok, na de nenazh egy targy osszes anyagat es meg ha egyrol lenne szo azt mondom meg oke, na de h 4 targyet? es meg egy tabla csokit v viszonzast se kapok es ugy erzem ez kihasznalas. nem tudom h mondjam meg finoman, nem akarom h tonkre menjen ez az egyetemi baratsag de kezdem azt gondolni h lehet h csak a jegyzeteim miatt van joba. azt is pofatlannak tartom h volt egy adott x targy aminek az osszes anyagat elkerte es masnap lett volnaaz az x targy es irja h hat nem tervezte h bemegy. de nem azert azok utan ha vki volt olyab jo fej es elkuldi csak bbejarok mar utana az orara. h oldodhatna meg ez a szitu?
2016. nov. 1. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Két kattintás elküldeni. Fáj? Kevesebb leszel tőle? Kevesebbet tudsz majd vagy hátrányba kerülsz?

Nem az a gond, hogy ki akar használni. Az a gond, hogy nagyképűen azt hiszed, ez neked felsőbbrendűséget ad, hogy te bent voltál, ő meg nem. Ha irigy vagy, legyél, csak akkor ne a másikat szidd, hanem vállald fel nyíltan!

Nálunk évfolyam szinten mindenki feltölti a közösbe, amije van. Mindent. Vázlatokat, jegyzeteket, mp3at. Idegbajt kapnál ezen a karon, tuti.

2016. nov. 1. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!