Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudnék ezen továbblépni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ezen továbblépni?

Figyelt kérdés

Arra jutottam, hogy ez valami bealadás lehet nálam a pubertás korból: más pasik farokmérete foglalkoztat, illetve, hogy hogyan maszturbálnak.

Valóságban azonban nem hoz lázba, a fantáziámat foglalkoztatja.

Mégsem tudok ezen túllépni. Hogyan lehetne?

2017. febr. 14. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
He?
2017. febr. 14. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Majd egy idő után más is fog foglalkoztatni a pasik kapcsán és szépen lassan bemelegedsz, mint a búbos kemence :-P
2017. febr. 14. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezt elhittem sokáig én is, azonban a gyakorlatban nem ez van. Kipróbáltam a közös recskát, és a fantáziámmal ellentétben nem jött be.

A búbos kemence pedig elég valószínűtlen, mivel CSAK ez foglalkoztat(ott) a többi nem érdekel.

Ezen felül a melegek általában romantikus érzelmeket is táplálnak mas férfiak iránt. Na ez sosem volt. Nem véletlen a biszexuális kategóriába írtam...

2017. febr. 14. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen és hasonló titkos vágyaktól csak úgy tudsz megszabadulni, ha megéled azokat... Minél tovább fojtod el magadban, annál erősebben kikívánkozik majd belőled :)

Hány éves vagy? :)

2017. febr. 14. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:

4-es

Ez az, amire ráeszméltem: ez nem vágy nálam, hanem fantázia. Vágy lenne, akkor tetszett volna, mikor kipróbáltam.

36 vagyok. 10 évig nem foglalkoztatott mások farokmérete, mostmeg újra. Mintha kamasz lennék.

2017. febr. 14. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Sürgősen keress fel egy szexuálpszichológust
2017. febr. 14. 15:12
 7/7 A kérdező kommentje:

#6-os

Kedves hatos!

Gondolod, nincs esélyem ezen egyedül túllépnem?

2017. febr. 14. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!