Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ezen továbblépni?
Arra jutottam, hogy ez valami bealadás lehet nálam a pubertás korból: más pasik farokmérete foglalkoztat, illetve, hogy hogyan maszturbálnak.
Valóságban azonban nem hoz lázba, a fantáziámat foglalkoztatja.
Mégsem tudok ezen túllépni. Hogyan lehetne?
Ezt elhittem sokáig én is, azonban a gyakorlatban nem ez van. Kipróbáltam a közös recskát, és a fantáziámmal ellentétben nem jött be.
A búbos kemence pedig elég valószínűtlen, mivel CSAK ez foglalkoztat(ott) a többi nem érdekel.
Ezen felül a melegek általában romantikus érzelmeket is táplálnak mas férfiak iránt. Na ez sosem volt. Nem véletlen a biszexuális kategóriába írtam...
Az ilyen és hasonló titkos vágyaktól csak úgy tudsz megszabadulni, ha megéled azokat... Minél tovább fojtod el magadban, annál erősebben kikívánkozik majd belőled :)
Hány éves vagy? :)
4-es
Ez az, amire ráeszméltem: ez nem vágy nálam, hanem fantázia. Vágy lenne, akkor tetszett volna, mikor kipróbáltam.
36 vagyok. 10 évig nem foglalkoztatott mások farokmérete, mostmeg újra. Mintha kamasz lennék.
#6-os
Kedves hatos!
Gondolod, nincs esélyem ezen egyedül túllépnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!