Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi lányok? Ha választanotok kellene a fiúk és a lányok között melyik nemet választanátok?
Férfiakat.
Csak szexuális értelemben vagyok biszex, tehát érzelmeket nem tudok nők iránt táplálni, csak szexuálisan vonzódom a saját nememhez, tehát kapcsolatot csak férfival tudok elképzelni és férfival is élek párkapcsolatban.
És ha választanom kéne, azért is a férfiakat választanám, mert ugye mint az előbb írtam érzelmileg csak hozzájuk tudok kötődni, illetve bár különleges, ha másik lánnyal voltam együtt, gyakorlatilag semmi plusz nincs benne. Egy férfi ugyanúgy tud jól nyalni, vagy simogatni, a kezével bánni, míg egy nőnek nincs pénisze, amit viszont semmivel nem lehet pótolni.:)
Függetlenül attól, hogy nagyon izgató és jó volt másik lánnyal lenni.
A Kinsey skálának hiszek, tehát a biszexualitás nem fekete-fehér dolog, mechanizmusában inkább egy mérleg.
Én a skála szerint 8-as vagyok, ami a biszex (5-6 körüli érték) és a leszbi (12-es) között helyezkedik el. És így is érzem jelenleg: vonzódok mindkét nemhez, de a nőkhöz jobban. (van barátnőm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!