Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol találok pénisz fotókat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok pénisz fotókat, ami mérőszalaggal van fotózva?

Figyelt kérdés

Össze szeretném végre hasonlítani.

18F

2017. febr. 5. 10:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az a jó ha kellően nedves. :)

Volt már olyan csajszim aki úgy tocsogott hogy azt elmondani nem tudom, 4 órán át reszeltem és nem tudtam még akkor sem elmenni, mert ugye 0 súrlódás volt. Amúgy is elég jól bírom, de vele... hát az durva volt.

Hogy milyen íze van? Punci :) Nem tudom mihez hasonlítani. Nem minden lány szereti állítólag, én nem találkoztam olyannal aki ne szerette volna. :)

2017. febr. 5. 17:06
 12/15 A kérdező kommentje:

&11

Na de a csaj elment? Nulla surlódásból akkor mit érzett?

Milyen, amikor egy lánynak orgazmusa van? Érezni valamit a fütykössel?

Én totál rá vagyok kattanva a puncinyalásra, valazeg mert tartok a felsüléstől, így inkább előbb nyelvvel juttatnám a csúcsra. Nem akarok beégni, főleg ha első alkalommal gyorsan elsülök, az tök ciki lenne, meg minden.

2017. febr. 5. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Képletesen mondom a 0 súrlódást természetesen. :)

Igen elment, többször is. Hogy mennyire érzed az megint nőnként változik.

Általában zihál, megremeg a teste, úgy ahogy tudatosan nem tudja mozgatni a testét! Ezeket majd később észreveszed, ha már rutinod.

Az hogy rá vagy kattanva a puncinyalásra csak egy dolog. Ami az egyik lánynak jó az a másiknak nem, de legalábbis nem biztos!

Ha oda jutsz ezt tessék megbeszélni előre, hogy mit szeret! NAGYON NAGYON fontos beszélgetni!

2017. febr. 5. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, kérdező Fiú ! Ne parázz azon, hogy mekkora? Én így voltam, hogy nagyon nem jól sikerült az első dugásom, mert valószínű túl tág volt a csaj,meg nedves. Kicsúszott folyton, és lelankadtam. Azt mondta a lány, hogy hagyjuk, mert nekem kicsi van ! Kb.18 éves voltam, és 18 cm a farkam. Vagy 2 évig nem mertem megdugni az új barátnőm, féltem, hogy kicsi. De amikor már Ő is

nagyon akarta, megakartam dugni, de nem ment bele, szerinte meg hatalmas nagy ! Párszor csak kiverte. De később addig izgattam, hogy kitágult, és belement végre.Szük volt, ezért még nekem is fájt, kicsit, és gyorsan elmentem.Azóta ő a nejem, (30 éve) volt idő gyakorolni ! Ezért nem tragédia, ha hamar elmész elsőre,és ha van 14 cm akkor az már elég ! Többi úgy sem fér a hüvelybe ! Tehát NYUGI ! Gyakorolni !!!!

2017. febr. 5. 18:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát nem is gondoltam úgy, hogy kikötözöm. Ha szereti.

Mondjuk olyan lányt kell találnom, aki szereti.

Wow, 30 éve! Az kemény!

Azért remélem nekem nem szól majd így be.

2017. febr. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!