Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok pénisz fotókat, ami mérőszalaggal van fotózva?
Össze szeretném végre hasonlítani.
18F
egyszer küldtem egy lánynak a magaméról mert nem hitte el a méretét 19cm 48 mm vastag. még a mobit is mellé raktam
aztán találkozni akart de csak orális lett belőleő
biztos nem lány vagy?
Minek kell ehhez fotó? Van mérőszalagod nem?
Érdekes, mert én pl sose méregettem, de tényleg!
Csak amikor sorra azokat a visszajelzéseket kapod, hogy "Hú", meg bambulnák rá a nők, akkor elgondolkoztam... na mondom csak megmérem...
16.5cm és 52mm, szerintem semmi extra, de mások nem ezt mondják.
Most ismerkedek egy lánnyal, de konkrétan azt mondta, hogy az nem igazán fog neki bemenni. :D (jelentem bementem és tetszett neki :) ) 30/Bi/F
Egy haverommal beszélgettünk csajokról, meg a szexről, s mivel ő már nem szűz, kérdezgettem, milyen a punciba, tényleg szűk-e stb.
Erre benyögte, hogy neki nem volt szűk, de pont jó volt a 18/4,5 farkához.
Mi van, ha nekem nem lesz szűk?
Szerintem kamuzott a méretével, mert nem is magas, meg vékony a haverom. Vagy rosszul mérte.
Ahogy minden pénisz más, úgy minden hüvely is más.
Van "szűkebb", van "tágabb", de az sem mindegy mennyire nedvesedik be. Van aki tocsog és van aki csak épphogy. Sok mindentől függ, hogy milyen érzés. :)
Lehe, hogy a haverom nem kamuzott de az osztályban mindenkinek minimum 16centi van.
Vagy rosszul mérik, vagy kamuznak.
De azért az a jó, ha jó nedves a punci, nem? Igaz, akkor jobban csúszik, de a csajnak akkor nem fáj, nem?
Szeretik a lányok, ha a puncijukat nyalják? Alig van ilyen video a neten, pedig szerintem jó dolog lehet.
Már úgy nyalnék, jó alaposan, s addig várnék, amíg nem remeg, s csak akkor dugnám be. Milyen íze lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!