Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol találok pénisz fotókat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok pénisz fotókat, ami mérőszalaggal van fotózva?

Figyelt kérdés

Össze szeretném végre hasonlítani.

18F

2017. febr. 5. 10:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

egyszer küldtem egy lánynak a magaméról mert nem hitte el a méretét 19cm 48 mm vastag. még a mobit is mellé raktam

aztán találkozni akart de csak orális lett belőleő

biztos nem lány vagy?

2017. febr. 5. 10:17
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
De hát minek ehhez mérőszalag?Ha 16cm-nél hosszabb,akkor azt jelenti,hogy nagyobb az átlagnál.13 cm alatt "hivatalosan" kicsi.
2017. febr. 5. 10:26
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Jaja a sok kamus miatt konkrétan elő kellett egyszer vennem egy nőnek, hogy elhigyje mi a 21 cm! Egy ideig csak bámulta aztán vadul szopni kezdett.
2017. febr. 5. 10:26
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Bakker, azért találták ki a mértékegységeket, hogy az alapján összehasonlíthasd. Ha neked, teszem azt, 17 cm, akkor az nagyobb, mint akinek 16.. De ki nem találnád, akinek 20, annál meg kisebb. :D
2017. febr. 5. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Minek kell ehhez fotó? Van mérőszalagod nem?

Érdekes, mert én pl sose méregettem, de tényleg!

Csak amikor sorra azokat a visszajelzéseket kapod, hogy "Hú", meg bambulnák rá a nők, akkor elgondolkoztam... na mondom csak megmérem...

16.5cm és 52mm, szerintem semmi extra, de mások nem ezt mondják.

Most ismerkedek egy lánnyal, de konkrétan azt mondta, hogy az nem igazán fog neki bemenni. :D (jelentem bementem és tetszett neki :) ) 30/Bi/F

2017. febr. 5. 13:43
 6/15 A kérdező kommentje:

Egy haverommal beszélgettünk csajokról, meg a szexről, s mivel ő már nem szűz, kérdezgettem, milyen a punciba, tényleg szűk-e stb.

Erre benyögte, hogy neki nem volt szűk, de pont jó volt a 18/4,5 farkához.

Mi van, ha nekem nem lesz szűk?

Szerintem kamuzott a méretével, mert nem is magas, meg vékony a haverom. Vagy rosszul mérte.

2017. febr. 5. 13:47
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Hüvely és hüvely között is van különbség.Nem biztos,hogy kamuzott.Láttam már vékony srácot nagy pénisszel.
2017. febr. 5. 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Összehasonlítgatnád, mi? Szerintem csak huncutkodni akarsz a képanyaggal.
2017. febr. 5. 13:58
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy minden pénisz más, úgy minden hüvely is más.

Van "szűkebb", van "tágabb", de az sem mindegy mennyire nedvesedik be. Van aki tocsog és van aki csak épphogy. Sok mindentől függ, hogy milyen érzés. :)

2017. febr. 5. 14:04
 10/15 A kérdező kommentje:

Lehe, hogy a haverom nem kamuzott de az osztályban mindenkinek minimum 16centi van.

Vagy rosszul mérik, vagy kamuznak.

De azért az a jó, ha jó nedves a punci, nem? Igaz, akkor jobban csúszik, de a csajnak akkor nem fáj, nem?

Szeretik a lányok, ha a puncijukat nyalják? Alig van ilyen video a neten, pedig szerintem jó dolog lehet.

Már úgy nyalnék, jó alaposan, s addig várnék, amíg nem remeg, s csak akkor dugnám be. Milyen íze lehet?

2017. febr. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!