Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell fogni ilyenkor egy lányon?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel még nem találkoztunk, de februárba fogunk. Ő biszex,én pedig leszbikus vagyok. Azt beszéltük hogy fogunk csókolózni. Mit kell ilyenkor fogni rajta? Vagyis csókolózás közben hol fogjam?2017. jan. 8. 18:46
12/14 anonim válasza:
"Legjobb barátnőmmel még nem találkoztunk"
biztosan lány? lehet elefánt is!
a seggét,meg a mellét ha van és nem elefánt.
13/14 anonim válasza:
21/L vagyok es ugy erzem h a nokhoz is vonzodom. Valaki ismerkedni?
14/14 ZoltanAnglia válasza:
Ilyen hulye kerdest feltenni....'mit kell ilyenkor gogni'?
Mintha erre vonatkozo szabaly/elvaras lenne.Azt fogjal rajta amit szeretnel,ha pedig semmit sem szertetnel akkor semmit ne fogjal. Nem tudod, hogy te magad milyen reszet szeretned megfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!