Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tanácsokat szeretnék kérni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsokat szeretnék kérni. Van egy srác aki nagyon bejön a suliból, mit kellene tennem? lent van hosszabban ?

Figyelt kérdés
van a suliba egy srác, aki idősebb tőlem, és már az első nap engemet bámult, sokszor furcsálltam a dolgot, de szerintem ő is észrevette, hogy én is bámulom őt, nekem nagyon tetszik, de az a baj,hogy ő heteró, de sajnos nem vagyok vele beszélő viszonyba, mert félek hozzászólni. Nem merek oda állni ahol ő van meg ezek a tipikus hülye dolgok :D szóval, már rá is írtam, meg minden vissza is írt,hogy csáó,de ennyi, aztán írtam neki szülinapjára is, az egyik lánybarátom ismeri, és azt mondta,hogy vannak ferde hajlamai, de fogalmam sincs,hogy mit kellene tennem... bizonytalan vagyok, mert bámul, de lehet,hogy csak én veszem észre, múltkor is suliba voltunk, épp lent volt egyedül, felmentünk az egyik lánybarátommal, két percben nem tellett, és ő is ott volt. Egyszerűen én totál beleestem,hogy nem is ismerem, és mégis meghalnék érte, már többször is álmodtam vele, és nemtudom,hogy mit kellene tennem:( szerintetek ki sülhet ebből valami ? , Bocsi, hogy egy kicsit érthetetlenül írtam,de ha csak róla van szó, akkor így írok,de nagyon sürgős lenne a válasz, mert cselekednem kellene :(
2017. jan. 4. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ráírtál, akkor folytathattad volna, hogy esetleg nagyon szimpatikus, és szívesen barátkoznál vele. Esetleg írhattad volna, hogy feltűnt nagyon néz téged, és ebből gondoltad lehet, hogy kölcsönös a szimpátia, amit érzel. Innentől meg már az ismerkedés van hátra, minél szorosabb barátság kialakítása.

Egyébként hány éves vagy, és hányan tudják rólad, hogy bi vagy?

2017. jan. 4. 22:38
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat-

én folytattam,de ő megnézte és nem írt vissza, aztán, meg gondoltam,hogy semmi értelme, amúgy nagyon beképzelt egy csávó és a suli menő csávója is úgyhogy, meg olyan csendes, és hiába menő a suliba, még visszahúzódó.. meg persze, gondoltam magamba, hogy úgyse állna le velem dumálni, vagy barátkozni :)

16 éves vagyok, és vagy 5 barátom tudja :)

2017. jan. 4. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak azt tudom mondani, hogy esetleg ha megint bámul, menj oda hozzá és kérdezd meg, miért néz annyira. Hátha abból elindul valami. Aztán legyél kitartó, hátha folyamatos próbálkozással esetleg sikerül összebarátkozni vele. Egy biztos, a magabiztosság kifizetődő tud lenni. :) Aztán ha tényleg semmi komolyabb reakciót nem sikerül tőle elérned, akkor viszont jobb, ha ráhagyod és mást keresel, mert az se jó, ha egy olyan valaki után epekedsz, aki esélytelen (tapasztalat, az ilyet jobb kerülni ha már tényleg semmi esély nem látszik).
2017. jan. 4. 22:51
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi, tényleg sokat segítettél :)

csak az a baj, hogy lehet h tényleg semmit nem akar.

Mert bejelöltem facebookon, ( jó ez nem bizonyít semmit)de el utasította, aztán jó pár hónap múlva megint lehetett... a lánybarátom figyelmeztetett,hogy ne jelöljem be újra, mert megint el utasítja, és akkor csalódott leszek, hát így is történt, de még reménykedek benne egy kicsit,hátha valami sikerül.

2017. jan. 4. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire elutasító volt, akkor viszont bármennyire is rossz érzés, tényleg jobb, ha nem reménykedsz benne és inkább próbálsz más után koslatni (tudom nem nehéz, én is keresztül mentem ilyenen a gimiben, csak én még ennyit se mertem akkor megtenni, mint te). Mert minél tovább húzod, annál rosszabb érzés lesz.
2017. jan. 4. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pro tip: Valószínűleg azért utasította el mert a fülébe jutott hogy bejön neked, és ő heteró, nem akar tőled semmit.
2017. jan. 5. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
HA megbízol egy idegenben is, akkor van egy ötletem, amit megcsinálhatunk anélkül, hogy te kockáztatnál bármit is.
2017. jan. 8. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!