Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg élvezetes fiúknak az análszex?
Ha ez nem megerőszakolás formájában történik,akkor mindkét fél élvezheti a dolgot .
Ha végbél záróizmai a behatolás előtt kellően tágitva van ,akkor a lassú behatolás már nem okot nagyobb fájdalmat,majd hozzá is tágul a mérethez.Ehhez persze kell sikósitó.Ellenkező esetben pont az zajlik,mint mikor egy nőt elkapnak és nyomják is be neki . Bizonyos pózokban,ol mikor a combok has közelbe vannak húzva,a prosztata nagyon előre kerül.Ebben az esetben az aktiv fiú p.cse izgatja,ami kellemes érzést vált ki.Könnyen vezet ez elélvezéshez is .Miközben az aktív fiú is ki be mozgatja ,nála is bekövetkezik az elélvezés .
Normális esetben így működik ez .
húúú ezt feltétlenül kipróbálom!
Köszi a válaszokat!
Én totál aktív biszex vagyok, ez nem büszkeség vagy félelem kérdése. - ahogy az sem, hogy valaki hetero vagy homoszexuális valójában. DE tegnap is irigyeltem a srácot akinek többszörös prosztata orgazmust okoztam, és más/külső rásegítés nélkül. Jó engem meg sokszor ez a része izgat fel a szexnek igazán.
u.i.: Nem ismerkedem online. És nekem is igen nagy méretem van. De ehhez például, nem kell nagy méretnek lennie.
Én meg már nagyon szívesen vennék kezelésbe egy srácot :D
22F
Én dildozni szoktam a lyukam és imádom.
Nem is célom, hogy elmenjek, eddig nem is sikerült, csupán csak az ánuszom izgatása miatt élvezem.
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!