Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen kolis biszex élményei voltak? F/20
Egyszer többet ittunk a szobatársammal és mikor elment tusolni mondtam neki muszáj pisilnem :D és amíg végeztem a dolgom nézett,picit zavarba jöttem de hát kiváncsi majd látom már álló játékszerét izgatta,mondom na akkor itt az esély hogy kipróbáljam a biszexuális élményt.levetkőztem és beálltam mellé a zuhanyba és annyira elengedtem magam hogy ezdtem azzal hogy orálisan kényeztettem fura érzés volt de tetszett úgy csináltam ahogy eddig a lányok nekem,szívtam vertek a nyelvemhez csapdostam majd szívtam,mielőtt elélvezett volna abba hagytam,itt jött az uncsi rész mert anál mosást csináltam neki ahogy azt láttam már videóban,hogy vízsugárral is lehet. Mikor már kellően tiszta volt a víz ami távozott belőle gyorsan keményre állítottam magam és vízzel locsolgatták a szerszámot behatoltam a már lábujjhegyen álló haveromba,eleinte finom óvatos behatolás majd finom tilitoli,és jött a kemény menet furcsa volt viszont hogy reflexből nyúltam puncit izgatni de itt más várt,de mindegy ,sokáig nem bírtam mert szűk volt és annyira élveztem hogy nem húztam ki így kapott bentre belőlem.
Élveztük és megtudtuk így hogy többek vagyunk mint haverok,sokszor van az hogy kiverjük egymásnak vagy ha úgy van pippantunk de dugás azóta se volt,én nem is akarnám hogy ő megdugjon mert olyan szerszáma van ami a számban is feszül ,de állítása szerint még lány nem kapta be neki így mint én :) élveztem hogy akkor léptem 21/F
Sose voltam még pasival, de hatos történetére felállt,
Megyek, át is gondolom, hogy heteró vagyok 100%ra-e vagy mi a szösz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!