Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vállaljam fel, hogy biszex vagyok?
A megszervezett coming out-nak avagy előbújásnak szerintem semmi értelme. Ha esetleg szóba kerül a téma, megemlítheted, de nem kell nagy felhajtást csinálnod. Ne várj extrém reakciókat, az elfogadó emberek (tehát az emberek nagy többsége) nem is nagyon tud mit kezdeni egy coming out-tal, ugyanis az ő szempontjukból teljesen mindegy a szexuális orientációd. Például a családodnak, közeli barátaidnak előbújhatsz, ha szeretnéd, hogy tudjanak róla. Nekik biztos jól is esne, hogy megosztod velük. De tényleg az ég világon semmi nem történik ha nem vállalod fel.
Ha a "hogyan"-on gondolkozol, az a lényeg, hogy semmit ne komplikálj túl. Pl. "Mostanában sokat gondolkoztam, és arra jutottam, hogy mindkét nemhez vonzódom.". Nem kell úgy közölni, mintha a háború jönne, csak említsd meg amikor úgy érzed alkalmas az idő.
Sehogy.
Senkinek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!