Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vállaljam fel, hogy biszex lány vagyok?
Rettenetesen félek attól, hogy elítélnek majd. Vagy, hogy a barátnőim megutálnak, eltávolodnak tőlem. Pedig tiszteletben tartanám, hogy heterok.
Segítsetek:(
Igazatok van. De akkor is nehéznek tűnik.
Második: Hát kb. Legjobb barátnőmnek elmondani. Meg akik még fontosak.
Aki elítél azért, aki vagy, az nem szeret igazán, mint ahogy az sem, aki meg akar változtatni. Remek alkalom a barátok szűrésére...
Ne hagyd, hogy megbántsanak!
Mióta tudod biztosan, hogy biszex vagy? Csak akkor mondd el bárkinek is, ha biztos vagy benne és ez már nem fog változni. (Tizenéves korban még képlékeny, sokszor csak a kíváncsiság vezérli az embert.)
Én az egyik barátnőmnek áprilisban mondtam el, a másiknak meg mostanában. Mindketten nagyon jól fogadták, és egy percig sem változott a hozzáállásuk velem szemben. A többiekkel még várok. A szüleim sem tudják, nekik majd akkor mondom el, ha már komoly kapcsolatom lesz. Szeretném elkerülni az olyan kérdéseket, hogy miből gondolom én ezt, ha éppen nincs barátnőm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!