Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan lehetne titkolni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne titkolni egy egész osztály elől, ha két o. társuk akikről eddig teljesen mást gondoltak összejöttek?

Figyelt kérdés
Félek hogy előbb utóbb valakinek le fog esni. Ha esetleg kiderül hogy két fiu van együtt akkor arrol fog beszélni mindenki vagy már nem is érdekli az embereket?

2016. dec. 30. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondjátok el!
2016. dec. 30. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

De, érdeklik az embereket, főleg az iskolásokat, ahol minden alkalmat és lehetőséget megragadnak a fiatalok hogy szivassanak valakit.

Ez meg aztán tökéletes ok lenne arra hogy szivassák őket.

A gyerekek olykor kegyetlenebbek egymással mint a felnőttek...

2016. dec. 30. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok és kitudódott. Nem mondom,hogy szívatnak,de azért vannak beszólások.
2016. dec. 30. 13:40
 4/6 Someone Alone ***** válasza:
100%
Az én iskolámban mélységesen el lennék ítélve, ha kitudódna, hogy biszexuális vagyok. Ha meg, hogy összejöttem egy sráccal...Rossz belegondolni a következményekbe.
2016. dec. 31. 00:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2016. dec. 31. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

ne smárolatok az osztáylban.

meg a párkapcsolat többi részét is tartogassátok a 4fal közé.

2016. dec. 31. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!