Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha ilyen szinten érdekel mások véleménye? (Lényeg lent! )
Két hete vagyunk együtt a barátnőmmel. Ő az első lány, akivel ilyen kapcsolatban vagyok. Ő az, aki rádöbbentett arra, hogy nem csak a fiúkhoz vonzódom. Minden rendben van köztünk. Az egyetlen probléma az, hogy borzasztó keveset, és ritkán találkozunk... Ezzel nagynehezen megbirkózunk, viszont... az én személyes problémám az, hogy nehezen viselem a megvető kijelentéseket... Elmondtam három -úgynevezett- barátomnak. Az első reakciója közepesen kibírható volt számomra, összességében csak nagyon meglepődött. A második egész semlegesen kezelte. Na de a harmadik személy... hozzámvágott néhány "kedvességet"...
Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom. De egyszerűen ez fáj nekem.
"El kell fogadni mindenkit olyannak, amilyen." Ezen az alapon azt is el kéne fogadni, hogy vannak homofób személyek is. De egyszerűen nem megy. Már egyszer bocsánatot kért, de azóta megint megtette ezt a -számomra- fájó lépést. A barátnőm könnyebben kezeli az ilyesmiket, csak nagyon közeli személy bántó megjegyzései érintik rosszul. Tudom, hogy ő jobban csinálja nálam, de mégsem vagyok képes úgy felfogni ezt, ahogy ő.
A kérdésem tehát csak annyi, hogy normális-e az, ha ilyen szinten foglalkozom mások véleményével? Erről a barátnőm is tud, szóval neki ez rosszul eshet? (Azt állítja, hogy nem, de ebben nem vagyok teljesen biztos...) Hogyan tudnék változtatni a felfogásomon?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Köszönöm, igyekszem erre a gondolkodás módra áttérni.
Vadidegenek véleménye engem sem érdekelne sem ebben a témában, se másban.
Kedves utolsó!
Tudom, hogy teljes mértékben rosszul fogom fel a dolgot. Igyekszem változtatni ezen, mert a barátnőm a legfontosabb nekem. Teljes szívemből szeretem, éppen ezért mindent megteszek, hogy egészséges legyen a kapcsolatunk.
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!