Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb hány éves korig alakulhat a szexualitás? Egy 22-24 éves lány még rájöhet, hogy biszex, ha eddig heterónak hitte magát?
Én 35-36 körül kezdtem érezni,hogy érdekelnek a nők(előtte csak férfival voltam),37 évesen lett az első női párom és azóta csak nővel vagyok és nem is vágyom férfira,nem is értem,hogy miért nem előbb kezdtem ismerkedni nőkkel.Tehát én 37 évesen jöttem rá,hogy biszex,leszbikus? vagyok,ebből kiindulva simán lehet,hogy valaki 22-24 évesen jöjjön rá.Azt tanácsolom(ha rólad van szó),hogy ha felismerted az érzést,akkor ne nyomd el,valószínűleg előbb-utóbb úgyis megint előjön.Nyugodtan tapasztald ki,hogy melyik nemmel jobb neked.
39/N
persze,de még később is kiderülhet.
normális esetben 18-20éves korra ez beáll de nagyon sokminden befolyásolhatja.
Köszi a válaszokat!
Utolsó!Mik befolyásolhatják a dolgot ilyen korban?Valahogy nem lehet rásegíteni egy biszexualitás kialakulására még?
#9 Ugyan nem az előtted szóló vagyok, de megpróbálok válaszolni a kérdésedre.
13 évesen volt az első biszexnek mondható élményem egy barátommal, egy egymásnak kiverés. Igaz, hogy a barátomnak nem sokat kellett erőlködnie, hogy ráálljak, de akkor még nem tudatosult bennem, hogy biszex vagyok. Már 20 éves elmúltam, amikor teljesen véletlenül, előre megfontolt szándékkal hagytam, hogy egy pasi leszopjon. Utána kezdtem tudatosan keresni a lehetőséget, hogy férfivel létesíthessek szexuális kapcsolatot. Értsd, oda-vissza szopás, dugás. Nem bántam meg, hogy így alakult, vagy inkább alakítottam az életem. Párkapcsolatot csak nővel tudok elképzelni, de ha épp nem vagyok kapcsolatban, jöhetnek a férfiak. Egy jó szopás, s***be dugás oda-vissza mindig örömet tud okozni.
Csak azt tudom mondani Neked, keresd a lehetőséget, hogy a saját nemeddel létesíthess szexuális kapcsolatot.
Privit nem kérek, párkapcsolatban élek, és nincs kalandozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!