Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ez nagyon ciki? Nektek volt/van mar ilyen?
Ha jól értem akkor lány vagy. Nem volt, sok fiú ismerősöm van és van fiú barátom is. van egy lány barátom, de nem akarok többet tőle főleg azért mert tönkretenne mindent. Ő szégyenlősebb is mint és és szexben másak vagyunk, ő birtokló típus, én nyitott vagyok; ő nem biszex én igen.
N.
Ha nő lennék én is gondolkodnék ezen.
Férfiként is szeretnék egy ilyen barátNŐT, igen, csupán nővel, én nem vagyok biszex.
Akivel megbeszélhetem a dolgaim, és odabújik.
Alhatunk együtt, annélkül hogy bármilyen kellemetlen szitu lenne.
Nem mondom, hogy kötöttségek nélküli kell legyen, de még ilyen nőt nem találtam...
Szerintem ez nem ciki. Nekem még nem volt ilyen, viszont nagyon szeretnék egy ilyen barátnőt! :)
19/L/Bi
Én is keresek egy ilyen lànyt.
16.L
Nem ciki, en is örülnek egy ilyen baratnonek :)
L/bi
jó lenne egy ilyen barátnő és egyáltalán nem ciki
17/L
Nem ciki, egyaltalan nem. Volt mar ilyen, bar ott nem sok baratnos cseveges volt. De orulnek egy ilyennek, szuper lenne egy uj ilyen baratno :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!