Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz ha haverral unalomból csináljuk?
Figyelt kérdés
nem vagyok meleg!
csak...elég hosszú story, lényeg hogy van egy csaja aki szerelmes belém és én őt k.félgetem pár hónapja.
haver meg nem panaszkodik hogy ő már teljesen kivan éhezve és mindegy kit de megakar dugni és benne lennék e..és igazából engem izgatna is a dolog
2016. dec. 16. 09:43
22/30 anonim válasza:
Nem csak a csajt, hanem még a pasit is megkapod. Így kell ezt csinálni!
23/30 anonim válasza:
Szép pár a barátod meg a csaja. Mindkettő veled csalja, csalná meg a másikat. Róluk is megvan a véleményem, de a Te szerepedről is a kapcsolatukban. A "legszebb" hogy mindegyik veled akarja titokban megcsalni a másikat, és Te erre vevő vagy. Én a helyedben lepattintanám a csajt, akármilyen jó is a szex vele, és a haver se férne közel a se**emhez, ha fontos a barátság.
24/30 pinkpancser válasza:
Próbáljátok meg hármasban. Te leszel középen, így a havernak és a csajnak is kedvére tehetsz.
25/30 anonim válasza:
Vedd be anyust, meg az övét is. Teljesen normális.
26/30 anonim válasza:
Ti hárman megérdemlitek egymást.. A csaj veled csalja a pasijat, a csávója meg ki van èhezve, ezèrt megcsalja a baratnőjèt veled.. te meg mind a kettőt átb*szod.. Gratula.. igazából erről van is egy film, csak ott az a különbség, hogy a 3. fèl (aki te vagy) nem pasi, hanem csaj..
27/30 anonim válasza:
Gáz!
Meg az is,hogy átvered őt.
De madarat tolláról,embert barátjáról...
28/30 A kérdező kommentje:
nah végül kiderült de nem érdekli haveromat azt mondta nem gáz ha sexelünk a csajjal, ha megd.ghat nem érdekli
2016. dec. 22. 13:58
29/30 anonim válasza:
Innen már csak 1 lépés a hármas.
30/30 anonim válasza:
Ha a havert nem érdekli, hogy dugod a csaját, csak, hogy téged megdughasson, akkor hajrá. Ha a csaj benne van, mehet az édes hármas is, amikor mindenki mindenkivel csinálja. Volt ilyenben részem, nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!