Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem szeretitek a biszex pasikat?
Ki mondta,higy nem szeretjük??Ne 1-2 ember véleményére adj,én pl.megőrülök a biszex pasikért. Főleg ha bevennénk még egy fiút.
19/L
Engem miért nem talál meg ilyen lány? :D
22F
Ha szerelemre/kapcsolatra gondolsz, nekem csak annyi, hogy nagyon férfiatlannak tartom, ha egy másik férfi szájában/seggében volt már férfi farka.
Emberileg nincs bajom velük
Szeretnék olyan biszex pasikat kedvelő nőkről hallani, akiket nem csaltak meg még soha, együtt vannak a pasival évtizedek óta és felnevelték normális emberekké a gyerekeiket is. Nem mondom hogy lehetetlen, tényleg csak szeretnék hallani ilyet is egyszerűen.
Mert elvagyogatni egy biszex sráccal is ellehet pár hónapig-évig, ebben én is biztos vagyok és még lehet nagyobb móka is, ha a lány is maga kísérletezős típusú, de azon túl...
Én is szeretem a biszex pasikat.
27n
Kedves 8. hozzászóló!
A hűtlenség oka nem a biszexualitásban keresendő, inkább a két félben,mivel, ha jól tudom, egy kapcsolat kétemberes dolog.
Én magam is biszex vagyok, s nem csaltam meg a páromat. Ha a kapcsolatunkban felmerül valamelyik fél részről bármi, megbeszéljük, legyen szó vágyakról, problémákról, stb.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!