Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem szeretitek a biszex pasikat?
Én díjazom az őszinteséget, és engem nem zavarna, hogy biszex vagy. Én is az vagyok, csak nő. Nem tudom miért tették ezt veled.
2014. febr. 24. 13:39
nem értelek. ha komolyat akarsz, de biszexként akarsz viselkedni, az azt jelenti, hogy megcsalod egy férfival. az a gyakorlatban nem baj, hoogy a férfiak is tetszenek, csak van, akinek gusztustalan.
2014. febr. 24. 13:40
3/16 A kérdező kommentje:
Fent vagyok egy csomó társkeresőn, vállalom magam biszexként, de a kutyát sem érdeklem, a fiúk a szexen túl meg nem látnak, én meg kapcsolatot szeretnék
4/16 A kérdező kommentje:
nem feltétlen azt jelenti, hogy meg akarom csalni se fiúval, se lánnyal, ez azt jelenti, hogy másként működik egy bi pasi, szexuálisan is, érzelmileg is érzékenyebb, legalábbis én az vagyok
férfit is ugyanolyan szívesen fogadnál el párodnak, ezért írod ki a társkeresőre?
nem gondolkodtam amúgy még ezen, hogy zavarna-e, ha biszex a férfi. lehet, hogy belegondolnék, hogy ha ilyen megosztott az érdeklődése, akkor fog velem tudni rendesen bánni? ért a nőkhöz?
aztán a kövi kétség, hogy vajon mikor akar valakit beszervezni harmadiknak.
szívesen veszem, ha írsz még róla, hogy te hogyan működsz.
2014. febr. 24. 13:51
6/16 A kérdező kommentje:
extrém esetben el tudom képzelni fiúval is a kapcsolatot, de ilyen pasit nem nagyon találtam eddig, nem mintha sok kapcsolatom lett volna fiúval
nem kimondottan a hármas szexre vágyom, csak egy őszinte kapcsolatra, ahol nem gond, hogy más vagyok és belefér
akkor felesleges kiírnod.
könnyebben elfogadják, hogy biszex vagy, mikor már nem csak ennyit tudnak rólad.
2014. febr. 24. 14:16
Nőként én csak utólag, a kapcsolatunk 2-3. hónapjában mondtam el a (most már)férjemnek, hogy szeretem a nőket is, korábban már volt szexuális kapcsolatom nőkkel. Sokat beszélgettünk erről a témáról, és azt kell mondjam, hogy nem volt elragadtatva ettől, pedig a pasik általában díjazzák ha két nő kényezteti egymást. Meg is mondta, hogy bár nagyon izgatja, de képtelen lenne végig nézni, ahogy én egy másik nővel szeretkezem az ő jelenlétében, pont azért mert szeret engem. Ellenben, ha két idegen nőről lenne szó, akkor minden további nélkül benne lenne. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy bár biztosan akad olyan nő, akit nem zavar a biszexualitásod, de fél bele menni veled egy komoly kapcsolatba, hiszen mi lesz, ha nem lesz elég neked, és mi lesz ha te mellette egy férfire (is) fogsz vágyni. Ez persze csak az én véleményem, minden esetre szerintem nem biztos, hogy rögtön közölni kell a biszexualitást, bár az őszinteséged viszont igenis értékelendő. Bízom benne, hogy sikerül párt találnod, akik elfogad olyannak, amilyen vagy! :)
2014. febr. 24. 14:28
9/16 anonim válasza:
hmm! :) Én itt vagyok, és komolyat szeretnék! :)bár fiú vagyok! :d
2014. febr. 24. 15:46
A 2komment olvasásakor durrant el az agyam.
Mi a f_szért hiszi mindenki azt ahogy a bisex emberek orra-szájba egyfolytában kefélnek mindenkivel? Az hogy valaki a férfiakhoz is vonzódik nem jelenti azt,hogy meg csalja a párját. Tapasztalataim alapján a bisexek sokkal jobba megbescülik a párjukat,mint a heterók (akik véletelenül sem csalják meg a párjukat).Az hogy pasikkel is sexeltem nem jelenzi,higy a barátnőm mellet is sexelek pasikkel.A monogámia és bisex nem szinonima szavak,de ezt qrva sokan képtelenek felfogni!!!
kedves kérdező azt javaslom ne nagyon oszdmeg barátnő/jelöltekkel sexuális beálitottságod,nem mintha küzük lenne hozzá,meg ha valaki heteró azt sem szokta közölni a máikkal.
2014. febr. 25. 09:35