Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, ti nagyjából 1 óra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti nagyjából 1 óra ismertség után megengednétek egy vadidegen pasinak hogy kiverje nektek vagy esetleg le is. Pjon?

Figyelt kérdés

2016. dec. 8. 09:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
utolsó, mint mondtam, nem érdekelnek a buz1k, vannak buz1 haverjaim, noha még mindig be-be próbálkoznak nálam, ezt leszámítva szeretem őket.
2016. dec. 9. 16:00
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Nekem sincs bajom a melegekkel, kivéve amikor az indexes fórumokban ellepik a nem-meleg topciokat, és ott dürrögnek..
2016. dec. 9. 18:59
 13/18 makosguba111 ***** válasza:
100%
ha pl itt "ismerkedünk" meg, és tudatosan ezzel a céllal, akkor nem kellene egy óra. gyorsképcsere, pár sor, ki hány éves, mégis merről, és már össze is lehet hozni a dolgot. mindent lehet, csak akarni kell. 24bp.
2016. dec. 10. 10:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szegényt jól be rektelted :D
2016. dec. 10. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Többször előfordult, hogy egy pasi az utcán leszólított, hogy lesz*pna. Ha nem trágya módon nézett ki, nem mondtam nemet, sőt, volt, hogy viszonoztam is.
2016. dec. 11. 09:40
 16/18 sandrisbp ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, miért kellene egy órát várni erre, ha tetszetek egymásnak? A pasik közötti szex egyik nagy előnye, hogy a felesleges köröket ki lehet iktatni, és rögtön a lényegre lehet térni. Aztán ha az jó volt, és tényleg szimpi is a srác, tőlem utána két órán át is beszélgethetünk még...
2021. márc. 14. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Simán, ha nem ismerem egy órája akkor is.

Ha normálisnak tűnik és le szólít el megyünk WC be nyugodtan ki verheti nekem.

Akár ki nyalhat / ujjazhat de nem dughat meg.

Én kiverem neki ha nagyon akarja, szopás nem.

Ujjazas akkor ha nem szőrös neki.

18F

2021. júl. 9. 17:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
szoptatgatok én is
2022. máj. 17. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!