Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 ev alatti fiuk akik meg nem voltak pasival kiprobalnatok valamit egy idosebb pl 23 eves fiuval?
Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 17:57
1/11 anonim válasza:
én is idősebb vagyok, hiába keresek fiatal fiút, ha megírom a korom, nem válaszolnak :(
2/11 anonim válasza:
Én még nem voltam fiúval, de a 23 nekem nem számít "idősnek". Ha gondolod írj.
19F
3/11 anonim válasza:
Nem a kor számít, hanem a külső,és a pénisz. Küldj képet. 18-1/f
4/11 k.laszlo774 válasza:
Én kipróbálnám, de semmi komolyabbat, csakis orált, valahogy izgat a dolog annak ellenére hogy eddig csak lányok iránt vonzódtam. Ha valaki benne lenne küldjön képet és írjon.
18/F
5/11 anonim válasza:
En meg nem voltam fiuval es nekem pont a 23 a "korhatarom" :D 17/f
6/11 anonim válasza:
Én is 20 alattit keresek, véknyat, lehetőleg szőrtelent és minél lányosabb alkatút. Ha van, akkor nálam lehet jelentkezni! :D
26F Szabolcs megye
8/11 anonim válasza:
Vicces. Én 27 vagyok és rendre 20 alattiak találnak meg. Most az egyik akart 3-as szexet és vicc, de nem találtam rá korombelit csak korabelit. Így egy 18 és egy 17 éves plusz én leszünk együtt. PEdig nem érzem azt, hogy jól néznék ki...
10/11 anonim válasza:
Én is fiatalt keresek,de én is az vagyok.21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!