Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns srácok, adott esetben kipróbálnátok milyen egy hetero fiút alázni/kínozni (bdsm)?
Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 17:28
1/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem, mert hetero vagyok.
3/9 anonim válasza:
Igen. Switch vagyok. Az alárendelt szerepet szeretem jobban, de másnak is szívesen megmutatom ezt az élményt. A kívánságok és határok kölcsönös tisztázásával és tiszteletben tartásával. Egymásnak is adhatunk ötleteket, hogy ki mit szeretne átélni, kipróbálni.
6/9 anonim válasza:
Persze. Szerintem ez még izgatóbb is lehet, mint bi vagy meleg sráccal, mert egy heterónak alapvetően kínosabb, ha férfiak előtt kell meztelenül kikötözve lennie, és egy másik férfi alázza őt.
7/9 anonim válasza:
Nagyon bírnám ha lenne ilyen, de sajna még meleget és biszexet se találni komolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!