Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns bi fiúk. Ti hogy bántok a subotokkal?
Figyelt kérdés
Itt most a keményebb dolgokra gondolok. Szoktátok verni? Fenekelni...stb?2016. nov. 5. 01:43
1/7 anonim válasza:
Ha valaki azt írja,hogy igen,akkor jobb kedvre derülsz?
2/7 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiág
2016. nov. 5. 01:46
3/7 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy te vagy az a srác, aki fenekelésre vágyik. Nálam a SUB arra van, hogy engem kényeztessen. Nem arra, hogy az ő vágyai teljesüljenek. Persze jó ha tudom mit akar, de majd én eldöntöm megadom-e neki.
4/7 anonim válasza:
A fenék paskolás már ide tartozik?
Elég jó formában vagyok, akinek a popsiját fogom mi közben töltöm hátulról, ha rá csapok kicsit, behullámzik a teste és nyoma marad egy fél napig.
Még esetleg olyan van, ha megkívánom, a falhoz nyomom, szájharapva csókolom és hasonló temperamentummal dugom meg.
5/7 anonim válasza:
08:11 és ez a subnak mégis miért éri meg? Sosem értettem hogy gondolkoznak az ilyen önző emberek. Ha a másiknak nem jó az egész akkor mégis milyen alapon várod el, hogy veled legyen? Ha meg őt az izgatja, hogy azt csinálsz vele amit akarsz, akkor azzal nem pont az ő igényeit elégíted ki?
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy sub dolga az, hogy csak a másik élvezetével törődjön, ez nem kívánságműsor... A domináns fél persze az előre megbeszélt határokat tartsa be, de amúgy az van, amit ő élvez.
Engem pont az izgat, hogy nincs beleszólásom... Megbeszélünk egy időkeretet (pl. két óra), a határokat, és onnantól csak a másik élvezetéért vagyok. Egyszer csináltam, zseniális volt.
F/30
7/7 anonim válasza:
Ütöm,rúgom, köpön a kis csicskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!