Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A szexualitás gyökeresen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexualitás gyökeresen megváltozhat bizonyos tényezők hatására?

Figyelt kérdés
Pl amikor egy férfi életében nincsen nő, csak férfiakkal vannak körülvéve. Pl a börtönök. Azt olvastam, hogy azokban a börtönökben, ahol szexuális erőszak történik, akiket szexuálisan bántalmaznak társaik, kikerülvén nagyon gyakran prostituáltként helyezkednek el az egyébként nem feltétlen meleg férfiak. Vagy egy másik felmérés, hogy az intézetből kikerült embereknél is magas a homoszexuálisok aránya. Tehát egy hetero emberből is válhat homo?

2016. dec. 4. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én pl biszexuálisból lettem meleg..
2016. dec. 4. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igen.F.
2016. dec. 4. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Igen,válhat.Mindig is úgy éreztem,hogy eredetileg a férfiakhoz vonzódom(a lelkem mélyén talán most is),de mivel csak rosszat kaptam tőlük, a nők felé fordultam,most is nővel élek.Pedig gyerekként,kamaszként csak férfival tudtam elképzelni az életem,sokáig csakis velük randiztam. Tehát nekem megváltozott a szexuális irányultságom.
2016. dec. 5. 10:54
 4/10 A kérdező kommentje:

Tehát, ha jól értem utolsó, te egy nő vagy, aki a férfiakat szereti, de nővel él?

Kevés válasz érkezett egyébként többre számítottam. Egyébként olyan is van szerintetek, hogy homoból lesz hetero, vagy olyan nincs?

2016. dec. 5. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem egy igazi hetero (akit homofóbnak szokás aposztrofálni) sohasem lesz meleg, és homoból sem lesz hetero. Ez már a születés pillanatában eldől, és nemigen lehet rajta változtatni.
2016. dec. 5. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem változik meg. A börtönös példa meg rossz, mert ott nincs nő, ergo csak egymással tudják csinálni. Sőt, legtöbbször nem is azért csinálják, mert egymásra izgulnak, hanem hatalmi kérdés az egész. Megerőszakolja egyik fickó a másikat ezzel mutatva, hogy itt ő a góré. Nem azért dug vele, mert hirtelen felfedezi, hogy hú de szexi a Józsi szőrös combja.

A szexuális viselkedés (hogy kivel fekszel le) és a szexuális orientáció (hogy kihez vonzódsz testileg) két különböző dolog. Attól még, hogy valakivel valamilyen okból összerakjátok amitek van, nem jelenti azt, hogy te ténylegesen izgulsz is rá! A meleg férfiak is sokan jönnek össze és létesítenek szexuális kapcsolatot nőkkel, mert titkolni akarják a valódi énjüket. Attól még ugyanúgy melegek maradnak, ettől nem lesznek heterók soha.

És ez fordítva is igaz. Ha egy heteró pali dug egy másik palival, akármilyen okból is, attól még heteró marad és ugyanúgy a nőkre fog izgulni.

2016. dec. 5. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges,bár ez nem mindenkinél változhat meg végleg a kényszerek eltűnésével.

Sok az olyan börtönviselt,akinél visszaáll az eredetibe.

2016. dec. 6. 11:05
 8/10 A kérdező kommentje:

De hogy szólhatna a dominanciáról bent a szexualitás? Én inkább csak arra tudok gondolni, hogy tényleg nőhiány van, max ezért létesítenek szexuális kapcsolatot egymással és ennek hatására hajlamosabbá válnak a homoszexualitásra. Én hetero férfiként, ha összezárnának férfiakkal biztos saját döntésemből nem mennék bele ilyenbe. Még a verekedést megértem a dominancia kimutatására, de hogy hogy tud tényleges szexuális kapcsolatot létesíteni két hetero férfi nekem az felfoghatatlan. Engem egyszerűen undorítana beletenni egy másik férfi szőrös és nem feltétlen tiszta nyílásába.:D

Szerintem nem rossz példa, mert kimutatták, hogy az onnan szabadultak között magas a férfi prostik aránya, akik kikerülvén férfiaknak árulják a testüket immár saját döntésükből. Az intézetiek között ugyan ez.

Szóval el tudná valaki magyarázni, hogy egy hetero férfit mi visz rá "dominanciából" arra, hogy egy másik férfival szexeljen? Még a nő hiányt meg is érteném. Persze elhiszem, hogy többségük kikerülvén újra nőket keres, de akkor is ott vannak a kutatási eredmények, amik azt támasztják alá, hogy változhat a szexualitás tényezők hatására. legalább is szerintem.

2016. dec. 7. 08:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Egyébként sokkal kevesebb esetben történik szexuális erőszak, mint gondolnánk.

Egy ismerősöm több évig ült. Ő elmondta, hogy sosem volt szexuális erőszak, olyan viszont volt, hogy szexeltek közös megegyezés alapján. Neki is többször felajánlották a szexet, amit ő visszautasított állítása szerint. Szóval legtöbb esetben szerintem a szexuális kielégületlenség az oka.

2016. dec. 7. 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Változhat a preferencia persze.

Én ezt úgy képzelem el,hogy valakik felnőtt korukban is képlékenyebbek a szexuális viselkedés terén.

Ha több újfajta élmény éri őket kényszer,vagy helyzet hatására,az később megmaradhat.

Vagy sokkal több látens biszexuális férfi van,mint gondoljuk...

2016. dec. 8. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!