Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar fiúk, ti lennétek együtt cigány fiúval akár kapcsolatban, akár szexben? És fordítva?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 14:11
11/21 anonim válasza:
Nekem aktiv cigány pasikkal volt dolgom, a legjobbak. Tetszik h magabiztosak, dominánsak. a farkuk meg egy csoda
13/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ők is cigányok, akik ennyire dicsérik őket.:D
Egyébként, akik voltak velük és van tapasztalatuk velük, lenne még egy kérdésem. Mekkora farkuk van? Én sosem voltam még cigány fiúval, de beszéltem olyanokkal, akik voltak, többel is. Az tényleg sztereotípia lenne, hogy nagy farkuk van? Mert azt mondták, hogy egyáltalán nincs nagy hozzánk képest. A roma pasiké kisebb.
2016. nov. 27. 13:30
14/21 anonim válasza:
Teljesen átlagos farkam van. És az hogy a cigányoknak nagy, vagy kicsi, mindkettő sztereotípia. Kinek ilyen, kinek olyan.
15/21 anonim válasza:
Én eddig csak roma pasikkal voltam és istenien dugnak. A farkuk pedig maga a gyönyör. A sors iróniája, hogy anyámnak például roma pasija van. Hát ő is tudja, hogy mi a jó... :) 22/F passzív magyar srác
16/21 ftf1983 válasza:
A passzív roma srácokkal teljesen más a szex, mint a nem romákkal. Nagyon tudják élvezni szenvedélyesen ahogy tolják őket :P
17/21 anonim válasza:
Én voltam már cigány sráccal :) Egy 19 évessel. Cuki. Jófej. Viszont kicsi neki ellentétben a legendával
18/21 anonim válasza:
Szívesen lennék én is egy ápolt, helyes, fiatal, passzív cigány sráccal.
19/21 anonim válasza:
aktiv vagyok igaz csak félig cigány de elég sok magyar rá.mozdul pedig csak átlagos farkam van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!