Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy definíciót szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy definíciót szeretnék tisztázni?

Figyelt kérdés

Valami régi filozófus szerint:

Szerelem = szexuális vonzalom + barátság.

Ha vonzalom nincs, de barátság van, akkor az barátság,

ha barátság nincs de vonzalom van, akkor az csak vonzalom.

Ha pedig mindkettő van, az a szerelem.

Most akkor nem értem, hogy lehet az, hogy pl. 30-40 éves biszexuális nők esetében állítólag vannak, akik egész addigi életükben szerelmesek csak férfiakba voltak,

de közben lefekszik a legjobb barátnőjével.

Most ha egyszer ők előtte már eleve barátnők voltak,

és szexuálisan vonzódnak egymáshoz, akkor az miért nem szerelem?

Vagy ez most mi? Hogy van ez akkor?

Mert állítólag a biszexuálisok közül vannak, akik érzelmileg csak az egyik nemhez vonzódnak.

Tegyük fel ebben az esetben az illető nő érzelmileg csak a férfiakhoz vonzódik, és természetesen szexuálisan is,

a nőkhöz viszont csak szexuálisan.

De akkor, ha lefekszik egy barátnőjével, akkor az miért nem szerelem?

Mert az nyilván világos, ha egy idegen nővel csinálja, akkor az csak szexuális vonzalom, de ha egy barátnőjével, akkor... hozzá miért nem vonzódik érzelmileg? vagy nem értem.

2016. nov. 21. 10:28
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg hát nyilván attól még hogy a férfiakhoz vonzódik érzelmileg, lefekhet érzelem nélkül is egy idegen férfival.
2016. nov. 21. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lelki vonzalom is kell.. Mert szexuális vonzalom + barátság az nem szerelem.. Az csak barátság extrákkal
2016. nov. 21. 10:33
 3/6 A kérdező kommentje:

hibás lenne a képlet? vagy nem egészen teljes?

vagy mi nem stimmel itt?

2016. nov. 21. 10:34
 4/6 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
A képlet annyiban hibás, hogy a szerelmed a barátod is egyben de nem abból áll hogy barát valaki és szívesen dugnád is.:D Ide jön még a lelki társ, a hasonló értékrendek a világ felé, hobbik, érdeklődési körök stb..:D
2016. nov. 21. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagyok de a baratnoimmel soha nem fekudnek le

Van erre megfelelo holgy aki a szeretom de nem a baratom...

2016. nov. 21. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem= dopmanin, oxitocin és szerotonin. Kémia, illúzió, semmi más.
2016. nov. 21. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!