Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a szexualitás nem változik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a szexualitás nem változik, akkor, a biszexek szexualitása miért ingadozik?

Figyelt kérdés
Ugye mindenhol azt lehet olvasni, hogy a szexualitás adott és nem nagyon változik, kamasz korra mindenképp kialakul. Így nem tehet senki arról, hogy meleg, nem fog megváltozni, de ha meg hetero alapból, akkor sem fog a fiúk után érdeklődni később. Tisztában vagyok azzal, hogy több féle biszex létezik, van aki a fiúk, van aki a lányok felé vonzódik jobban. Egyet viszont nem értek. Több biszexuális fiúval beszéltem és sokan azt állítják, hogy változik, van fiús és van lányos korszakuk, ami változik. Ez mitől lehet, miért nem áll be. Ez egy kicsit olyan ellentmondásos szerintem, nem függ egybe azzal, hogy nem változik a szexualitás.

2016. nov. 16. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! Én voltam mindkét nembe szerelmes. És a pubertás szerelemre gondolok.
2016. nov. 18. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
*nem a pubertás
2016. nov. 18. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

De nehogy már xd "én ezt olvastam" az a szent írás biztos úgy van ezért "nekem van igazam" :D én meg olvastam vagy 500cikket és majdnem hogy a fele ellent mondott egymásnak, hiába nagy tudóskák írták.

Lényegében most azért balhéztál már mással mert a szavakkal játszol. A VÁLTOZIK és az ÁLLANDÓ miatt vagy leírom így: NEM VÁLTOZIK.

A biszexualitás önmagában egy változékony szexuális orientáció, miért? Mert nem egy, hanem két nem után is vonzódik. És hol az egyik erősödik fel, hol a másik. De ezt konkrétan mindenki úgy írta le mintha másmilyen formában nem létezne a hetero- avagy homoszexuálisoknál.

Egyszerűen nem nem-re kell lebontani, mindenkivel van, hogy hol erősebb a vonzódása az adott nemhez, hol nem. Hol jobban bejön nekik a rövid hajú ember-kék szemmel, hol a vörös hajú-barna szemmel. Ezt hívják általában az emberek "eset"-nek, xy az esete ezért érdekli, xy nem ezért nem. Ha a biszexeket nézzük nyilván ez nem ugyanolyan, mivel vannak a férfiak és a nők között is olyanok akik bejönnek nekik. De! Egyszerűen leírva:

Például:

Egy biszex csaj túl sokat drámázott a barátnőjével, szakítottak stb, ezért kicsit kiábrándulttá vált és a férfiak felé kezdett nézni megint.

Ez akár fordítva, csűrve-csavarva. Kb bármi befolyásolhatja az embert. Biszexet, heterot, homot is.

És itt igazából azt kellett volna megkérdezni tőled kedves kérdező, hogy most lényegében mire is szeretnél választ kapni?

Az állításod igazolására > hülyeség amit a "tudósaid" írtak és változik a szexuális orientáció? Mert a 4-es, szerintem nem írt hülyeséget, kicsit sem.

Vagy hajlandó vagy változtatni a véleményeden és nyitottan fogadni minden választ, amit utána meg is gondolsz? Mert eddig, minden az állításod ellenzésére irányuló választ lehülyéztél.

Tehát ha szeretnéd én leírok egy olyan hipotézist amivel igazolom az állításod, miszerint változik, de akár azt is, hogy nem. Tapasztalattal összefonva, mivel az bőven van.

Illetve:

Nem mindegy, hogy a változik vagy a változékony szót használjuk-e. Persze, ha valaki lányokról fiúkra vált az változik, de a biszexeket szerintem a változékony-szeszélyes szó jellemzi a legjobban, mert a szexualitásuk NEM VÁLTOZIK meg, ugyanúgy "szeretni" fogják mindkét nemet csak néha ezt néha azt. Akkor VÁLTOZNA meg ha biszexből újra heterok vagy homok lennének, mert elvben nem lehet, ha igaznak véljük azt a cikket- vagy forrást ami olvastál.

Tehát, mikor változna a biszexualitás? Ha heterok vagy homok lennének és CSAK az egyik nemhez vonzódnának, de ilyen nem történik aszerint amit leírtál ugye? Mivel attól, hogy egyszer az egyik egyszer a másik nem felé néznek inkább pont a biszexualitást igazolják, de még úgyis ha mindkét nem egyenlő esélyekkel játszik az adott időszakban, ennyi.

Most írhatnék olyat is ami ezt megcáfolja, de az már tényleg nagyon nagyon nagyon hosszú lenne, és szerintem az utolsó mondatok eléggé kifejezik a lényeget, amit ha valaki elolvas eltud fogadni (remélhetőleg, de aztán lehet én is hülye vagyok xd).

2016. nov. 18. 18:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
"Ha a szexualitás nem változik, akkor a biszexek szexualitása miért ingadozik?" > Mert biszexek, néha a pasikat néha a csajokat részesítik előnyben, néha meg mindkettőt. Azért mert ingadozik még nem változik. És mi ez az ingadozik? Nem lesznek egyszer kicsit melegek, egyszer meg kicsit heterok (akkor ingadozna), ezért találták ki rájuk azt a szót, hogy biszexuális mivel mindkét nemnek van náluk esélye. Max az változik, hogy néha tudatos döntés eredményeként inkább az egyik nem felé fordulnak ami nem zárja ki, hogy mégis a másik nem nyer náluk. Néha meg az érzelmeik változnak úgy, hogy csak az egyik, csak a másik játszhat náluk szerepet.
2016. nov. 18. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad, ostoba szegény.
2016. nov. 18. 20:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Ez szerintem csak megközelítés kérdése. Fogalmazhatunk úgy is, hogy ingadozik, meg úgy is, hogy változik. Ha a változik szót használjuk, szerintem nem feltétlen azt takarja, hogy teljesen homo vagy heteroszexuális lett. Csak azért használtam ezt, mert a biszexek, akikkel beszéltem is sokan használták ezt a szót, pl, hogy egy ideig mindkét nem bejött, majd sokkal inkább a pasik kezdték el vonzani testileg. Nem kell így felkapni a vizet. Én nem hülyéztem le senkit, csak volt egy hülye hozzászólás, ami tényleg hülyeség, mert a testiség és az érzelmek teljesen két különböző dolog. És azt állította, hogy a biszexséghez érzelmek is kellenek mindkét nem irányába.. Aki meg nem nagyon a kérdésre válaszolt, annak is megmondtam, de nem hülyéztem le senkit. Én egy szóval nem mondtam hogy egyszer hetero egyszer meleg lesz. A biszexuálison belül változik. És mi van akkor? Semmi nincsen, mi lenne? Csak egy kérdés volt.
2016. nov. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!