Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez szemétség lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szemétség lenne?

Figyelt kérdés

Barátnőm apja biszex. Én is az vagyok. Párom tud róla,hogy mindketten azok vagyunk. Szerencsére érett felfogású nem hisztérikázott emiatt, elfogadta. Sőt! Abba is belement,hogy fiúkkal bármikor csinálhatom kivéve lányokkal.

Nos, az apjával nagyon jóba lettünk egy ideje. Túlságosan jóban. Vonzódunk egymáshoz. Szerintetek szemétség lenne szexelni az apjával? Ne tegyem meg? Félek, hogy megharagudna bár ő engedte meg, hogy férfiakkal nyugodtan, nem zavarja.

U.i: Nem kamu a kérdés még mielőtt valaki azt hinné. Jobb dolgom is van mint kamu kérdéseket kitalálni.

2016. nov. 5. 12:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ma felhívott az apja, hogy holnap egyedül lesz otthon. Ajjjjj...nem tudom mit csináljak. :/
2016. nov. 6. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hívd el a lányt forraltborozni, hmn?
2016. nov. 6. 22:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt? Mesélj :)
2016. nov. 8. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!