Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék így boldog vele?
Biszex lány vagyok, nemrég megismertem egy fiút. Nagyon rendes velem, és tudom, hogy őszintén szeretne, ha együtt lennénk. Én viszont nem tudnám elhagyni a reménykedést, hogy kipróbáljam a kapcsolatot lánnyal is. Így szingliként nincs lelkiismeret furdalásom, de szörnyen érezném magam, ha becsapnám. Ő úgy tudja, heteró vagyok.
Hogy lehetnék boldog vele, miközben másról álmodozok? Hogy tudnám félredobni ezt az oldalamat? Régen sikerült elnyomnom, de mióta elfogadom magam, egyre erősödik ez az érzés.
Nem gondolnám hogy gondod lenne ha bevallod.
A mostani kettős mérce amivel a biszexeket mérik neked kedvez
Gondolom eléggé fiatal lehetsz ahhoz, hogy ne agyalj ezen sokat! Próbáld ki mindkettővel. Ha nem igérsz semmit, nincs mit számonkérni rajtad! Vagy próbáljátok ki hármasban!
Szerintem óriási siker lesz! Csak lazulj! Mert kicsit görcsösnek tűnsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!