Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen lányok tetszenek?
Képet is linkelhettek.
Egyébként 29f vagyok, és kíváncsiságból kérdezem mert kíváncsi vagyok, a ti eseteitekre.
majdnem átlagos, de azért legyen mondjuk a stílusában valami, ami megkülönbözteti őt. ne legyen kihívó, se ilyen missp....a, legyen okos, értelmes, lehessen vele beszélni rengeteg mindenről.
általában a 3 legjobb barátnőm az, aki az esetem.
testalkattal nem foglalkozok ha az illető összképileg szép.
Ez jön ki az én kalkulátoromban:
170 cm magas
széles csípő, kerek popsi, kicsit izmos, de nem szálkás
B vagy C kosaras mell
barna szem
barna haj
komplett szőrtelen.
nőies elegáns öltözködés /szoknya, kosztüm stb./
27 nő /bi/
Én szeretem, ha a lány alacsonyabb nálam egy pár centivel, azért 10 centinél többel nem, de egy 3-4-el igen. A haja szinte mindegy, bár általában a hosszú hajú, nőiesebb lányok jönnek be :)
Imádom a szép melleket, egy B-C-s kosarú lány, szép, formás mellekkel rendelkezik és ha emellé még a segge is szép látványt nyújt, meg az alakja is szép, akkor AWWW! xD
Mindig más az ízlésem, viszont kétféle nőt szeretek, 1. feszes has, feszes gömbölyű fenék, kis mellek, rövid haj
2. puha mindenhol <3
Itt természetesen nem a kövérekre gondolok de értitek.
Mind a kettő típusban azt szeretem, ha aranyos, félénk, viszont ha arra kerül a sor, hogy irány az ágy, akkor viszont határozottabb, kezdeményezőbb nálam :33
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!