Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban úgy érzem, hogy nem bírom tovább, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vőlegényem van, májusban kérte meg a kezem tehát alig fél éve vagyunk jegyesek. (Ès 2 éve járunk). Egy ideje úgy érzem újra vonzódni kezdtem a nőkhöz és nem akar elmùlni ez az érzès, beszéltem párommal is erről, de azt mondta majd igyekszik jobban a kedvemben jàrni de nem ez a baj...imádom őt... de ráuntam a pasikra...nő kell nekem.... édeshármas kilőve, párom szerint (és szerintem is) hūlyeség... De nem tudom mit tegyek, hogy elmúljon...2016. okt. 23. 22:14
21/30 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ötlet...O.o
2016. okt. 25. 11:19
22/30 Kinley_Queen válasza:
Elég egyszerű a helyzet. Nem szereted eléggé a mostani partnered. Ne legyel olyan önző hogy magad mellett tartod miután már nem is azt érzed amit kellene. Eljegyzés ide vagy oda döntsd el mit akarsz. Nem az a lenyeg hogy nőre vágysz, hanem az hogy nem rá.
25/30 anonim válasza:
Vagy csak a kalandot látod. Bisex nem bisex, a csajra ugyan így rá fogsz unni. Vannak ilyen hullám völgyek. Most pezseg a véred berreg a puna, de ha meglesz amit akarsz, akkor az is majd lassan kialszik, csak addigra felégettél mindent.
27/30 anonim válasza:
2 éve jártok, s már ráuntál a pasikra...
ebből nem lesz semmi hosszú távon!!!!!!!!!!!
SEMMI!!!!!!!!
28/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, szakítottam vele mert nem bírtam tovàbb, de pàr nappal kèsőbb újra összejöttūnk mert ő hozzàm tartozik, szeretem.
Aki ìrta hogy szexuálpszichológus: Hol van ilyen pszichomókus? :) Mit csinàl egy szexuàlpszichològus?
2016. dec. 3. 20:59
29/30 anonim válasza:
EGy ennyire monogám férfinak eleve hülyeség biszexuális lánnyal kezdenie. Biszexuális csajjal csak olyan kezdjen, aki szabadjára engedi néha. Ez nekem pl. nem probléma.
30/30 anonim válasza:
Mondjuk megpróbálhatnád a 2-t összeegyeztetni. Kicsit engedsz te is, ha fontos vagy neki, ő is. Édes 3-as pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!