Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem találom meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találom meg a megfelelő személyt? (18/L)

Figyelt kérdés

Voltak már próbálkozásaim srácoknál, de néhány randinál több egyikből sem lett. Úgy éreztem több idő kell míg megismerem a másikat, nem éreztem úgy hogy a kapcsolat 'megért' egy csókra. Hozzátenném, nem túl nagy a szexuális vágyam, nem érzem magam romantikus alkatnak, de olykor jó lenne ha valaki igazán meg tudna érteni, valaki akihez odabújhatok. De eddig sem lányt, sem fiút nem találtam aki lenyűgözött volna. Nem hinném hogy aszexuális vagyok, mert mondjuk sorozatokban vonzónak tudok találni nőket férfiakat egyaránt akikkel a való életben össze is jönnék.. Viszont ilyen személyt nem találok. Mi baj van velem? Oké, lehet magasra teszem a lécet, de nem külső alapján. Hogy lehet hogy eddig a környezetemben senkit nem találtam (szoktam ismerkedni, eljárni ide-oda barátokkal) aki igazán megmozgatott volna?

#későestigondolatok-kérdések, amik nem hagynak aludni#

2016. okt. 16. 01:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem pont ebbe a kategóriába akartam tenni a kérdést de már mindegy :)
2016. okt. 16. 01:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem elég értelmeseket fogtál ki? Az elméjük nem nyűgözött le?
2016. okt. 16. 01:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeném ott, hogy talán nem lenyűgözni kell a szerelemben, hanem szeretni.

A léc pedig lehet magasan, csak legyen az a jó helyen. Nálad szemmel láthatóan nagyon rossz helyen van az a léc.

2016. okt. 16. 01:08
 4/15 RRR ***** válasza:
100%
még szélesebb körben kell keresned....
2016. okt. 16. 01:10
 5/15 A kérdező kommentje:

Rendben akkor:nem találtam meg azt a személyt akit szeretni tudnék, hibáival együtt. :)

Az egyik akivel randiztam nagyon rendes srác volt, humoros, udvarias..külsőre sem volt rossz, de még sem tudott megmozgatni bennem semmit. Nem találtam benne semmi rosszat, de még sem tudtam szerelmes lenni. És szexuális vonzalmat sem éreztem iránta.

2016. okt. 16. 01:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyakran vagyok így lányokkal. Ez sajnos ilyen. Ha valaki igényesebb, akkor nehezebb ismekedni. Vagy ha picit eltér az átlagtól az ízlésed.
2016. okt. 16. 01:16
 7/15 anonim ***** válasza:
7%

Baromi ecerű a válasz hugi!

Nem találtad meg az igazit...vagy azt aki megfelelne az igazinak...

Én ugyan ebbe a cipőbe járok. Vagy szépek a lányok de buták...vagy fordítva. Aki meg megfelelne az foglalt v n nem kellek neki!

De egyébként leírhatnád mik az elvárások!

Khm igaz nem egy társkereső, de most,ár ha feldobtad a témát ilyen későn, kíváncsi lettem. Milyen lenne az az illető aki megmozgat?

Dobj egy privit, ha gondolod, a többiek meg had kíváncsiskodjanak 3:)

2016. okt. 16. 01:17
 8/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem mondod komolyan hogy a végén hashtag-et használtál gyken...
2016. okt. 16. 04:50
 9/15 ricsi59 ***** válasza:
76%
Ez a sok sorozat hibája ....:-D
2016. okt. 16. 08:00
 10/15 anonim ***** válasza:
3%

"de még sem tudott megmozgatni bennem semmit"

Gyere át hozzám, úgy megmozgatok benned valamit, hogy utána elterülni sem lesz erőd.

2016. okt. 16. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!