Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha álmomban lánnyal csókolózok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha álmomban lánnyal csókolózok, az jelent valamit?

Figyelt kérdés

Többször is előfordult már ilyen. Biszexuális lehetek, vagy csak kíváncsi?

18/L

2016. okt. 14. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Semmi ilyet nem jelent, csak simán ezt álmodtad! Ha nap közben gondolkodsz ilyenen, nedves leszel, az már jelezhet hajlamot. Én öltem embert álmomban, akkor gyilkos vagyok???
2016. okt. 14. 15:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért nem ugyanaz a kettő. Az álmaink az elfojtott vágyainkat jelenítik meg általában, emiatt vagyok kicsit összezavarodva. Ha te gyilkosságról álmodsz, az lehet elfojtott agresszió. Amit te írtál, az egész más. De értem mire akartál kilyukadni. Köszönöm a választ
2016. okt. 14. 15:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es hozzászóló: a felvetésed alapján meg is fordíthatjuk a folyamatot. Pasi vagyok és még nem smároltam álmomban pasival.......azért nem, mert hidegen hagy, hetero vagyok!!
2016. okt. 14. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

1. vagyok.. nem folytok el az agresszív érzéseket, csak pont olyan filmet láttam este! Leordítok én bárkit.. :) Az agy éjjel főleg a napi dolgokat dolgozza fel, nemcsak a vágyak jelennek meg, nálam így jött ki!

Én pl. felriadok ha bármilyen leszbikus téma van álmomban! Egyszer azt álmodtam, hogy hozzám ért egy nő fürdés közben és még álmomban is ellöktem magamtól! Majd órákig ébren voltam, annyira rosszul esett!

De én erősen homofób vagyok, így ez érthető, más nők attól még gondolkodnak ilyenen, hogy milyen lehet, de nem feltétlenül lesz leszbikus vagy biszex, akinek néha eszébe jut!

Azt is álmodtam, hogy vérben úszok, megnéztem és hatalmas, mindent elsöprő szerelmet jelent az álmoskönyv szerint! Na azóta nem hiszek ebben a marhaságban! :-D :-D Bár igaz volt! :)

2016. okt. 14. 15:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Na igen, a filmek és a napi dolgok sok mindent befolyásolnak :)

Az álmoskönyvnek én sem vagyok a híve :D

2016. okt. 14. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

azért ez a egy kicsit bonyolultabb.az álmokat kétségtelenül befolyásolják a napi események, egyénenként változoan.

Pl.:a gyilkosság nem feltétlenül elfolytott agressziót jelent...hanem birtoklási vágyat is.függ a megölt személy kilététől.

ahogy a csók sem azt hogy bisex vagy.

és sosem sexeltem/csókoloztam fiuval álmomban,pedig több fütyi volt a számban mint ahány lánnyal smároltam...

random csajjal smároltál vagy konkrétan valakivel,milyen a viszonyod vele?

ezek után már lehet kezdeni valamit az álmokkal.

ui.:az álmos könyv pedig általánosságokat ír,nem személyre szabott.

2016. okt. 15. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem akkor esett le, hogy biszex vagyok miután álmodtam egy barátnőmmel de nem csak csókolózás volt, hanem simi is zuhany alatt, aztán azt kívántam, bárcsak ne ébredtem volna fel és teljesen fel voltam izgulva és továbbgondoltam sokszor ezt az egész szitut utána... ^^

igazából annyi számít, hogy mi volt a reakciód rá... és nem is kell beskatulyáznod sem magad semmi... majd alakul ez, ha kell neki :) amúgy én utána elkezdtem magam biszexnek mondani, most meg ott tartok, hogy leszbikus olyan, amivel könnyebben azonosulok :D

2016. okt. 15. 22:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem ismerősről álmodtam, hanem egy sorozat egyik leszbikus karakteréről. Igazából én csókoltam meg őt, kissé zavarban voltam, de ennyi. Azt nem igazán tudom hogy felizgatott-e a dolog de kellemes volt..
2016. okt. 16. 00:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten "izgat" a csaj,nem feltétlenül sexuálisan.

Lehet hogy tudat alatt csodálod,tudsz azonsulni a karakerrel.

Irigyled a nőiességét vagy izgat a férfiassága (nem tom milyen szereplő:lipstick butch).kb erröl lehet szó,simán "megfogott".

Ui én cipőkről álmodtam pedig nem vagyok cipész.soha nem is akartam az lenni.

2016. okt. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!