Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus, vagy biszex lányok, tudnátok nekem randizási tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
Tudom magamról, hogy biszex vagyok, de eddig csak pasikkal volt tapasztalatom, és most alakul valami egy lánnyal, aki nagyon tetszik. Hová menjek vele randizni? Hogyan reagálnak az emberek, ha észreveszik, hogy nem barátnők vagyunk? Beszólnak az emberek az utcán, ha megfogjuk egymás kezét, vagy általában csak megbámulnak? És ha megcsókolom az utcán? Vagy ti általában csak négy fal között vállaljátok fel egymást? A másik lány is tapasztalatlan ilyen téren, és nem merek senkitől kérdezni...2016. okt. 9. 19:01
1/6 anonim válasza:
bocsi én hetero vagyok de annyiban tudok tanácsot adni hogy van hogy egy barátnőmmel is kézen fogva megyek 1-2 percig az utcán, van hogy kicsit megbámulnak és van hogy nem érdekli őket, ebből semmit nem lehet leszűrni :) tehát szerintem kézfogás mehet bármikor a csók már más téma, abban inkább a leszbik és biszexek segítsenek :D
2/6 anonim válasza:
Én biszex vagyok de még nem volt szerencsém lányhoz. Ennek ellenére engem (a legtöbb helyen) nem érdeklne más véleménye, én örülnék ha a barátnőm megfogná a kezem vagy megcsókolna. Igen van rá esély hogy furcsán fognak nézni, de kit érdekel?! :D 21/Bi/L
4/6 anonim válasza:
Ha mindketten tapasztalatlanok vagytok akkor elsőre olyan helyre menjetek ahol nem érhet semmiféle atrocitás,Pesten pl vannak melegbarát kávézók vagy mozi a sötétben úgysem látni ki mit csinál:) mások véleményével meg nem kell foglalkozni csak élvezzétek egymás társaságát.
5/6 anonim válasza:
Mi kézen fogva mentünk az utcàn senki nem szólt be. Bàmulni se hiszem legalàbbis nem làttam. Elsõnek mennjetek moziba üljetek be valami filmre àltalàban sötétben merészebb az ember talàn az elsõ csók helyszíne lehet:) Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor nem is kell atrocitásoktól tartani?
2016. okt. 18. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!