Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kicsit másként vonzódok a nőkhöz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit másként vonzódok a nőkhöz?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik, de olyan dolgokat fantáziálok vele, hogy elmennék vele egy másik pasihoz és 3asban csinálnánk, hogy mindkettőnket megdugna a pasi, és egymással is foglalkoznánk persze. És olyan dolgokat hogy például cumizza a férfit, és akkor rávenne engem hogy próbáljam ki én is.

Meg egyébként is megnézném hogy megdugják nem pedig magam dugnám, ez a cuckold fétis vagy hogy nevezik?

2016. okt. 8. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy konkrét lánnyal van így, vagy általában is? ;)

Egyébként olyasmi, mint a cuckold szerintem is. :)

2016. okt. 9. 01:17
 2/5 A kérdező kommentje:
több lánynál, sima szexben inkább a 30 évnél idősebb nők izgatnak
2016. okt. 9. 07:51
 3/5 anonim válasza:
100%
Engem is izgat, az nem, hogy a másik pasit szopjam, az viszont igen, hogy miután végeztek ráül a számra, kinyalatja magát és utána én is megdughatom. Volt már ilyenben részem egy szeretőmmel 2 alkalommal, de egyik párom sem volt hajlandó rá, a mostani sem sajnos.
2016. okt. 9. 10:08
 4/5 A kérdező kommentje:

milyen érzés volt utána kinyalni?

és egyébként ha nem túl indiszkrét a kérdésem akkor elmesélnéd hogyan kerültél ilyen szituációba?

2016. okt. 9. 17:48
 5/5 anonim válasza:
100%
Izgató. Megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, neki is izgató volt a gondolat, ismert olyan pasit aki szívesen megdugja, a pasit meg nem érdekelte mi történik a továbbiakban miután végzett. Első alkalommal 2x is megdugta.
2016. okt. 12. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!