Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A haveromnak megérintettem a farkát és most nem nagyon beszélünk. Bővebben lent.
Fiú vagyok és izgatnak a fiúk.Nálam aludt az egyik haverom és meglestem a kulcslyukon ahogy zuhanyzott.Iszogattunk és nem bírtam magammal:éjszaka megfogtam a farkát,igaz csak gatyán keresztül de felébredt rá!Persze nem értette és nagyon meglepődött.El kellett mondanom neki hogy engem a srácok is felizgatnak.Bocsánatot kértem,az alkohol adott bátorságot hozzá.Azt mondta hogy ő ilyenre nem vevő,de nem haragszik,csak ne csináljak többet ilyet.Aludtunk és reggel nem nagyon beszélgettünk,ő hazament és azóta azt érzem hogy feszült körülöttünk a légkör.
Nem tudom,szóba hozzam neki a dolgot?Vagy hagyjam?De úgy sem fogja elfelejteni és nem tudom most mit csináljak?
Beszèlgess vele te!
Alkohol- monnd el neki mit gondolsz és hogy rossz neked h nem beszeltek
Szia, hallgass ide, figyelj, ismerem ezt a szisztémát, azért távol álló tôled a srác, mert nagy meglepetést, és pofon kapott, hagyd, hogy benne ezek megnyugodjanak, és késôbb próbáld megbeszélni, hogy bánod és sajnálod, hogy lehetne ezt a barátságot fenntartani, ha idegen és közvetett, akinek a farkát érintetted, akor hagyd békén, csak rontasz a helyzeteden.
Csak más témában a fiú szégyenlôsségrôl akartam vele beszélni, és semmi fizikait nem tettem, és nagyon kôzvetett és távol álló, három éve volt, bocsánatot kértem, ne keressem soha, ezt írta, de beláttam, hogy hagyjam, engedd el.
Járjál sikerre! Remélem tudtam segíteni.
26F/pesti
Miért nem keresel olyan srácot az ilyenekre aki tuti vevő rá? A barátságod ne kockáztasd miatta.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!