Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok! Hogyan vezessem rá a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Hogyan vezessem rá a párom, hogy élje meg a biszexualitását?

Figyelt kérdés

Már többször láttam jelét, hogy tetszik neki a saját neme is, de nem érzelmileg. Pusztán elhangzott tőle, hogy egyik-másik csajjal még ő is lefeküdne. Hogyan tudnám rávenni, hogy meg is élje, mert engem nem zavarna. Bár szeretnék részese lenni, akár egy hármas csak az ő örömére.

Leginkább olyan férfitársak véleményére lennék kíváncsi, aki rávette a párját, hogy próbálja ki mellette.

2016. okt. 3. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
2 pasis hármas
2016. okt. 3. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
vagy na 2csajos.. én elvittem nudizni meg együtt nézzük a nőket, biztatom is erre :)
2016. okt. 3. 12:06
 3/8 Lassmich Ruhe ***** válasza:
97%
Óhh, milyen szép köntösbe burkoltad hogy két nővel akarsz hancúrozni. "Élje meg a biszekszualitását..." Hááát, ha 90 nél több a leányzó IQ-ja, akkor ezen a dumán simán át fog látni. Nem lenne célravezetőbb gerincesen elmondani neki hogy édes hármasra pályázol?
2016. okt. 3. 12:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Hidd el #3-as, hogy tényleg nem. Én úgy is benne lennék, hogy a másik lány csak vele foglalkozik.
2016. okt. 3. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Mondd el neki, hogyha meg akarja élni, szóljon neked, mert neked okés lenne a dolog. Aztán majd ő eldönti, hogy meg akarja-e élni vagy sem. Na nem mintha igazán lehetne egy jó leszbikus szexben része, miközben te is ott vagy. ^^
2016. okt. 3. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
97%

Az én párom is benne lenne ebbe ha véletlenül úgy adódna és már csók meg tapi volt is, de azért azt a lépést megtenni, hogy tényleg összefeküdni... Az neki hatalmas. Főleg ha veled fix kapcsolatban van. A legtöbb nő nem szeret csalni (saját nemével sem), még akkor is ha meg van engedve.

Nem mondom, ha megteremtenéd a szituációt akkor lehet benne lenne, de maga nem lépne.

PLUSZ szerintem abba, hogy hármasban csináljátok már nem lenne benne.

Inkább ők ketten, te pedig max nézheted.

Az én párom is így lenne benne, nem akarná, hogy másik csajhoz nyúljak.

2016. okt. 3. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
csinálj neki meglepetést kötözd meg kösd e a szemét és ekkor hívj be egy másik csajt aki kinyalja majd az élvezés elött vedd le neki a szemkötőt :) velem is volt ilyen borzalmasan jó volt 20/L
2016. okt. 3. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
92%

Miert akarod bevinni a rosszba?

Miert nem mondod neki,hogy itt vagy neki te!

Foglalkozzon inkabb veled.

Az en nom ilyet mondana ,mehetne a fenbe....

2016. okt. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!