Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogyan vezessem rá a párom, hogy élje meg a biszexualitását?
Már többször láttam jelét, hogy tetszik neki a saját neme is, de nem érzelmileg. Pusztán elhangzott tőle, hogy egyik-másik csajjal még ő is lefeküdne. Hogyan tudnám rávenni, hogy meg is élje, mert engem nem zavarna. Bár szeretnék részese lenni, akár egy hármas csak az ő örömére.
Leginkább olyan férfitársak véleményére lennék kíváncsi, aki rávette a párját, hogy próbálja ki mellette.
Az én párom is benne lenne ebbe ha véletlenül úgy adódna és már csók meg tapi volt is, de azért azt a lépést megtenni, hogy tényleg összefeküdni... Az neki hatalmas. Főleg ha veled fix kapcsolatban van. A legtöbb nő nem szeret csalni (saját nemével sem), még akkor is ha meg van engedve.
Nem mondom, ha megteremtenéd a szituációt akkor lehet benne lenne, de maga nem lépne.
PLUSZ szerintem abba, hogy hármasban csináljátok már nem lenne benne.
Inkább ők ketten, te pedig max nézheted.
Az én párom is így lenne benne, nem akarná, hogy másik csajhoz nyúljak.
Miert akarod bevinni a rosszba?
Miert nem mondod neki,hogy itt vagy neki te!
Foglalkozzon inkabb veled.
Az en nom ilyet mondana ,mehetne a fenbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!