Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csajok, bennetek felmerült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, bennetek felmerült már hogy de jó lenne egy testi-lelki barátnő?

Figyelt kérdés
És ha igen, ti mit értetek ez alatt?

2016. okt. 1. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2016. okt. 1. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lelki kapcsolaton kívül soha semmit nem tudnék elképzelni egy lánnyal
2016. okt. 1. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Nekem tetszene. Együtt elmenni vásárolgatni, beszélgetni és néhanapján egymásnak esni :)

19/L

2016. okt. 1. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:
3: ;) Pontosan. És milyen külsejű lányt tudnátok elképzelni? Az én zsánerem a sötét hosszú haj (barna vagy fekete), szolis, műkörmös...:D
2016. okt. 1. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
1. vagyok, egy hozzám hasonló nőies mégis humoros lányt akivel lehet akár lelkizni, hülyülni aztán jól egymásnak esni:) kinézetre általában hosszú sötét hajuakat képzelek de mostanában megismerkedtem egy nagyon izgató rövid hajú csajjal úgyhogy változó
2016. okt. 1. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én "próbáltam", de nem működik. Mármint nagyon jó barátok lettünk az egyik lánnyal, aztán kiderült, hogy többet érez irántam, mint barátság. Akkor azt mondtam, hogy ez így nem fog működni, mármint a barátság sem, mert az érzéseidnek nem tudsz parancsolni.. akkor azt mondta, hogy ki tudja ezt zárni, de persze ez butaság, mégis megmaradt a "jó viszony" és valahogyan össze is gabalyodtunk. Csak egyszer történt meg a dolog, azóta is jóban vagyunk, de már nem olyan, mint régen. Szóval ez a testi-lelki barátnő nem működhet, mert az egyik fél előbb-utóbb úgyis beleszeret a másik lányba.. de egyébként nem lenne rossz dolog, ha ki lehetne zárni az érzéseket.. :-D

25/L

2016. okt. 2. 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze ! :D

Bi vagyok, de jelenleg jól jönne egy csaj, beszélgetni, csajoskodni, egy kis ez - az ! Olyan, aki megérti, hogy Fiúk is - Lányok is izgatnak !

Délután egy kis laza... Vagy este egymásnál aludni ! De a többi" mint egy normális barátságban " !

2016. okt. 3. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen egy hasonló korú lánnyal így jártam. Délutánonként együtt tanultunk, együtt jártunk minden hova, esténként pedig pettingeltünk.

Nem voltunk szerelmesek, ezt a legelején tisztáztuk. Egy évig ment ez, aztán összejött egy fiúval és "eltűnt".

26/nő

2016. okt. 3. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

felerül,és kerestem,és találtam.

szertek vele lenni,egyűtt csinálni jókislányos és rossz kislányos dolgokat...

Elősször vele volt minden szexuális élményem,és csak utána fiúkkal.

most is gyakran talizunk,de mind2en hetró kapcsiban vagyunk.

22/N

2016. okt. 9. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
igen,volt ilyen baratnom de sajnos mar hogy elkoltozott megszunt a kapcsolat! jo lenne egy ilyen megint :)))
2016. okt. 14. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!