Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bennetek felmerült már hogy de jó lenne egy testi-lelki barátnő?
Nekem tetszene. Együtt elmenni vásárolgatni, beszélgetni és néhanapján egymásnak esni :)
19/L
Én "próbáltam", de nem működik. Mármint nagyon jó barátok lettünk az egyik lánnyal, aztán kiderült, hogy többet érez irántam, mint barátság. Akkor azt mondtam, hogy ez így nem fog működni, mármint a barátság sem, mert az érzéseidnek nem tudsz parancsolni.. akkor azt mondta, hogy ki tudja ezt zárni, de persze ez butaság, mégis megmaradt a "jó viszony" és valahogyan össze is gabalyodtunk. Csak egyszer történt meg a dolog, azóta is jóban vagyunk, de már nem olyan, mint régen. Szóval ez a testi-lelki barátnő nem működhet, mert az egyik fél előbb-utóbb úgyis beleszeret a másik lányba.. de egyébként nem lenne rossz dolog, ha ki lehetne zárni az érzéseket.. :-D
25/L
Persze ! :D
Bi vagyok, de jelenleg jól jönne egy csaj, beszélgetni, csajoskodni, egy kis ez - az ! Olyan, aki megérti, hogy Fiúk is - Lányok is izgatnak !
Délután egy kis laza... Vagy este egymásnál aludni ! De a többi" mint egy normális barátságban " !
14 évesen egy hasonló korú lánnyal így jártam. Délutánonként együtt tanultunk, együtt jártunk minden hova, esténként pedig pettingeltünk.
Nem voltunk szerelmesek, ezt a legelején tisztáztuk. Egy évig ment ez, aztán összejött egy fiúval és "eltűnt".
26/nő
felerül,és kerestem,és találtam.
szertek vele lenni,egyűtt csinálni jókislányos és rossz kislányos dolgokat...
Elősször vele volt minden szexuális élményem,és csak utána fiúkkal.
most is gyakran talizunk,de mind2en hetró kapcsiban vagyunk.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!