Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti szoktatok hordani női fehérneműt?
Ha igen ti hogy szereztetek? :)
22F
Régen előfordult,hogy nyáron tangát vettem fel.Utálom,ha a fecske vagy a boxer összegyűjti az izzadtságot.Újabban már inkább nem is hordok alsóneműt,ha meleg van.
Hogy szereztem be?!
Eurós boltban vettem.Talán nem is azzal a szándékkal mentem be,hogy tangát vegyek,de ott volt a férfi alsók mellett rögtön a női rész,így elég diszkréten tudtam válogatni.Először kicsit cikinek éreztem,mikor a pénztárnál sorban álltam,de gyorsan elmúlt,hiszen vehetem a barátnőmnek is.Csak az a baj a női tangával,hogy nem fér el benne rendesen a szerszám.Folyton igazgatni kell.A férfi tanga nyilván kényelmesebb lenne,de az drága.
Önmagában nem izgatna fel, hogy viselem, csak akkor tetszene, ha valakit fel tudnék izgatni vele. Pl. egy időben vadásztam eropolison olyan párokra, ahol a férfi izmos, szőrtelen, vastag péniszű (20/5 felett), és domináns. Vannak enyhe sub vágyaim, és tetszene ha egy izmos, méretes, fiatal dom pasi így alázna meg. Pl. akkor gondoltam rá, hogy csináok pár ilyen fotót, és elküldöm azoknak, akik nagyon tetszenek. De ezerből talán egy nézett ki úgy, hogy izgasson vele ez a játék.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!