Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ti szoktatok hordani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti szoktatok hordani női fehérneműt?

Figyelt kérdés

Ha igen ti hogy szereztetek? :)

22F

2016. szept. 29. 08:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én női skinny farmert, leggingset, nejlonharisnyát és tangát hordok rendszeresen. Boltban szoktam venni.
2016. szept. 30. 21:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Régen előfordult,hogy nyáron tangát vettem fel.Utálom,ha a fecske vagy a boxer összegyűjti az izzadtságot.Újabban már inkább nem is hordok alsóneműt,ha meleg van.

Hogy szereztem be?!

Eurós boltban vettem.Talán nem is azzal a szándékkal mentem be,hogy tangát vegyek,de ott volt a férfi alsók mellett rögtön a női rész,így elég diszkréten tudtam válogatni.Először kicsit cikinek éreztem,mikor a pénztárnál sorban álltam,de gyorsan elmúlt,hiszen vehetem a barátnőmnek is.Csak az a baj a női tangával,hogy nem fér el benne rendesen a szerszám.Folyton igazgatni kell.A férfi tanga nyilván kényelmesebb lenne,de az drága.

2016. okt. 1. 11:23
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt hordok. A felségem veszi. Bár én is szoktam venni neki is.
2016. okt. 3. 12:13
 14/26 anonim válasza:
0%

Önmagában nem izgatna fel, hogy viselem, csak akkor tetszene, ha valakit fel tudnék izgatni vele. Pl. egy időben vadásztam eropolison olyan párokra, ahol a férfi izmos, szőrtelen, vastag péniszű (20/5 felett), és domináns. Vannak enyhe sub vágyaim, és tetszene ha egy izmos, méretes, fiatal dom pasi így alázna meg. Pl. akkor gondoltam rá, hogy csináok pár ilyen fotót, és elküldöm azoknak, akik nagyon tetszenek. De ezerből talán egy nézett ki úgy, hogy izgasson vele ez a játék.

37/F

2016. okt. 8. 15:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki, hogy több pasi hord női fehérneműt, mint gondolnánk. Lehet hogy aki legjobban fujjug, az is azt hord?
2016. okt. 9. 11:21
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ma is bugyi van rajtam. Szerintem is sok pasi hord titokban bugyit.
2016. okt. 10. 16:41
 17/26 anonim válasza:
100%
Amikor 10-12 éves voltam az unokahúgom bugyijait hordtam, később átszoktam a tangára, az anyukámé volt vagy a lány barátaimé. Többségben tőlük csórtam, amikor lett elég bátorságom, pénzem, saját magamnak vettem. Ekkor kb 14 éves lehettem. Azóta inkább férfi tangát hordok. 27
2016. nov. 8. 12:18
 18/26 anonim ***** válasza:
98%
Bugyit tangát harisnyát szoktam
2016. nov. 8. 13:04
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Én alkalmanként felveszem a párom bugyiját, és abban vagyok. Nagyon izgató.
2017. jan. 2. 14:58
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hordok.Mindig. Korábban anyutól csentem, aztán már vettem magamnak.
2017. jan. 5. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!